Zoeken naar zonder dame

Uw zoekactie voor zonder dame leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stel4144 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Massage voor beiden
Hoi daar, wij zoeken een koppel of dame om ons beiden te masseren, gevolgd door een happy end… Mag zeker ook kinky of bdsm-getinte massage zijn. Laat gerust jullie voorstel horen . Zelf zijn we 41 en 44 uit regio Mechelen. Xxx  

Massage voor beiden
Dreamerslooking 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hoteldate
Donderdagavond 30 mei hebben we hotelkamer in luxueuze setting geboekt. Jacuzzi, bubbels,... Welke leuke, verzorgde dame of ev koppel (30-52j) heeft zin om ons te vergezellen. Wij zijn verzorgd, hygiënisch stel, jonge vijftigers. Jong van geest en lichaam. Vrouw bischierig. Bij interesse graag mailtje met foto. Kamer is geboekt rond 19u30 voor een 4tal uur. Geilzelligheid waar veel kan en mag maar niks moet. Juiste locatie wordt uiteraard nog doorgestuurd. Regio Mechelen.  

Hoteldate
verzorgd koppel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ze moesten het weten
Hallo wij zijn een verzorgd koppel met een geheime hobby voor onze vrienden en familie. wij zijn twee geile mensen die houden van geile sex mag zelfs een beetje ... zijn zelf zijn we vrouw 55 bixesueel houd van een dame te proeven en laten proeven ,53 man bischierig top .Als we afspreken is dit om te spelen , bare kan indien verzorgd wij zijn zeer verzorgd en dit vragen we dan ook . we kunnen zaterdag vanaf namiddag ontvangen of s avonds .geen fb of foto jagers en zeker geen mannen alleen .. graag een berichtje uitgebreide voorstelling en wat jullie zelf verwachten van een date.  
Marc en Linda 55 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Dominant voor dame
Getrouwd koppel ,midvijftigers die een goed leven leiden,wil het traditionele pad gaan verlaten en kijkt voor op termijn uit naar een man die leiding kan geven aan de dame.Absorptie,reflectie en goed overwogen sinds een tijd,een fase in ontwikkeling.Naar een ervaren Meester die ook door de man volledig geaccepteerd kan worden bij een gemeende vriendschap.Een grote stap naar invulling van de dame die daar verlangens naar heeft en die door haar man ook volledig geaccepteerd zijn,een weloverwogen stap in ons leven en onze relatie.Een transformatie die bij de juiste persoon zal slagen en die we al eens ontmoetten wat ons fascinatie opleverde. Daarvoor ook zijn we benieuwd of er nog koppels zijn waar er een Meester is die de dame als onderdanige heeft met medeweten van haar man.Kijken uit naar positieve en misschien ook negatieve gedachten en ervaringen.Het is een onderwerp waar een taboe op rust.Maar zijn toch benieuwd naar man/vrouw in gelijkaardige situatie.  
curious koppel 48 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
vrijdagnamiddag
hello, wij zijn een spontaan levensgenietend gelegenheidskoppel, beide aantrekkelijk, easy going, slank en niveauvol. Beide eind 40 en voor vrijdag 31/5 namiddag, zoeken wij een dame of koppel waarvan de dame bi is voor een opwindende middag...VV primeert en de rest is uiteraard bespreekbaar. Wij ontvangen en/of verplaatsen...en reageren alleen op reacties met duidelijke info/foto x  

vrijdagnamiddag
Toffe locaties 35 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Toffe locaties
Hallo iedereen, dames, koppels. Om nog eens een spannend date te plannen met mijn eigen partner ben ik op zoek naar een leuke locatie. Voor enkele fantasieën te laten uitkomen. Restaurant, voor pijpdate onder de tafel met lang tafelkleed. Geen partnerruil maar andere koppels die ook seks hebben met elkaar in dezelfde ruimte mag zeker. Kledingwinkel pm in de pashokjes aan mekaar te zitten. Hobby boerderij. Voor de melkinstallatie, uitleen (vrouw, allergisch voor grassen) Kerk, kapel, voor het altaar... Het is een oprechte vraag, zodat dit in de toekomst kan gepland worden. Als er een koppel of dame is die denk ons te kunnen helpen en warm loopt om erotisch getinte avond mee in te richten en te beleven verneem ik dit graag. Baat u zelf een zaak uit waarvan u denk ik heb mogelijkheden, mail gerust. Groeten Om  
D/s koppel 57 jaar Limburg - Bilzen
D/s koppel zoekt D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.De D,s bepalen het spel met de subjed.Graag bi actieve bi sub vrouw.En verder is het genieten van D/s wereld vol fantasie.  

D/s koppel zoekt D/s koppel
11 dagen
Geil stel 38 jaar West-Vlaanderen - Vleteren
Doenerskoppel gezocht!
Wij zijn een stel van 38 en 39 jaar. We zoeken een koppel voor een stevige seks meeting. Liefst een direct seks afspraak. Spannend en geil. Zij is een knappe dame, groot en slank, grote naturel borsten, gewillig, onderdanig en kickt op mannen die weten wat ze willen en haar elke hoek van de kamer laten zien. Neuken enkel met condoom, anders weinig taboes. Slikken, kussen, anaal, dp, blinddoek, veel is mogelijk. Welk koppel uit West of oost Vlaanderen met gelijke interesses wil eens afspreken. Enkel koppels, geen mannen. Koppels met alsook een gewillige dame (slet) die niet vies is van een stevig potje seks. Geen ervaring is geen probleem, maar overleg eerst als jullie dit echt willen alvorens te reageren. Wij weten wat we willen en hebben wel ervaring;) uiteraard met respect voor wensen en grenzen. Geen fotojagers. Foto's enkel via Whatsapp en heel beperkt.  
12 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
dirk en vero 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
welk geil koppel of dame
voor vrijdag avond of zaterdag namiddag of avond zoeken wij een geil lekker koppel zelf zijn we 52/54 jaar oud en actieve geile mensen die open staan voor veel bi is mooi meegenomen maar geen must.wij zoeken idem en geen plafond staarders reageer met meer dan een zin en wat jullie wensen .. ohja fakers foto verzamelaars doe geen moeite . we kennen ondertussen de email adressen.  

welk geil koppel of dame