Zoeken naar zoekt koppel

Uw zoekactie voor zoekt koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Davy 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel voor vnvd
Hey, Welk koppel heeft zin om mij vnvd uit te nodigen? Ik ben hetero maar verder ben ik voor veel te vinden. Stuur mij met jullie voorstel en wie weet tot straks. Groetjes  

Hetero 35 zoekt koppel voor vnvd
Bull 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bull met ervaring zoekt koppel
27j/1.91m/90kg/20cm. Bull met ervaring zoekt nieuw vast koppel. Voor eenmalige dates sta ik ook open. Zelf ben ik sportief en hoogopgeleid. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden.  

Bull met ervaring zoekt koppel
Patrick 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Huisvriend zoekt koppel.
Ik zoek een leuke koppel om vrouw regelematig te verwennen. een huisvriend zijn van het koppel, man is vaak afwezig voor het werk of door omstandigheden kan hij geen aandacht geven of vrouw verwennen. Geen trio, Regelmatig afspreken, gezellig met elkaar tijd doorbrengen, eventueel ook overnachten. Ik kan mij gemakkelijkk verplaatsen, afstand is geen probleem. Ik ben een open minded man van 1m77 groot, slank, kort zwart haar en bruine ogen.  
Cuck 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Cuck
Cuck zoekt koppel waarvan de dame de sleutel wil beheren.. ik; 1.90m blauwe groene ogen donker haar normaal gebouwd .Trefwoorden; toekijken, vastgebonden, gehoorzaam , gluren , massage , opdrachten facesitting enkel met volle poes. interesse meer info ? graag een seintje.  

Cuck
gisteren
Frederik 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Proper likken
Slanke gast van 43 zoekt koppel die me eerst laat toekijken hoe de man zijn vrouw neukt en volspuit waarna ik het kutje mag proper likken. Een vrouwtje die reeds volgespoten klaarligt is uiteraard ook welkom...Wie kan me ontvangen, andrre voorstellen welkom? Ik kan me ruim verplaatsen.  
Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Huisvriend zoekt koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. een dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje.  

Huisvriend zoekt koppel
Bart 31 jaar Limburg - HASSELT
man zoekt koppel
Dag Koppels, Ik ben een verzorgde man van 32 jaar (1m75) die op zoek is naar een koppel om beide partijen te verwennen! Alles is mogelijk van zowel mannelijke als vrouwelijk contact, massage, cuckold of misschien zelfs bdsm. Ontvangen kan ik helaas niet maar kan me uiteraard verplaatsen. Meerdere foto's zeker beschikbaar bij reacties. Groetjes!  

man zoekt koppel
gisteren
David 36 jaar Antwerpen - Brasschaat
Bbc zoekt
Bbc zoekt koppel of vrouw.  
gisteren
Bi boy 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi / bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Man zoekt koppel om te gluren
Verzorgde lieve soft bi man zoekt koppel waar ik passief mag komen kijken tijdens het vrijen .ik kijk en geniet maar doet niet mee ..kan niet ontvangen en enkel overdag ..oôk oudere koppels van 70+ ik hou me aan de afspraken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10