Zoeken naar verwachten

Uw zoekactie voor verwachten leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek cuckold koppelke ik verwen je vrouw jij kijkt voetbal
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke waarvan ik de vrouw bare verwen terwijl jij naar de voetbal kijkt. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Zoek cuckold koppelke ik verwen je vrouw jij kijkt voetbal
Indiana Jones 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Spontane bi-gast zkt leuke mensen voor vanaf vanavond/vannacht tot..voor wap-avontuurtje te lokeren
ik heb al wat ervaring opgedaan met een bevriend koppeltje, ook heb ik enkele jaren terug enkele zeer toffe dates gehad met een transvrouw, dus ik ben zeker flexibel. :) Met mijn ex deed ik zo’n 2 jaar terug eens een wap-feestje (weekend adult party) en ik vond dat echt een super-ervaring ;) ik heb dan ook vanalles in huis wat ik gerust wil delen, maar uiteraard mag ieder zeker meebrengen wat men zelf maar wil ;) (enkel frisdrank en alcohol heb ik niet zoveel van in huis dus dat is zeker wel altijd welkom!) Sfeervolle muziek en verlichting zijn aanwezig. Het is nu al 21:00 dus ik weet niet waaraan ik me nog kan verwachten, maar wie niet waagt blijft maagd ;D morgen kan ik wel ook nog de hele dag/nacht, stuur me maar een berichtje met wat info over wie jullie zijn (met een fotootje graag) en ik laat zo snel mogelijk iets terughoren. Ik ben zeer kinky, maar persoonlijke hygiëne en wederzijds respect zijn wel een must. leeftijd of afkomst vind ik persoonlijk niet zo heel b  

Spontane bi-gast zkt leuke mensen voor vanaf vanavond/vannacht tot..voor wap-avontuurtje te lokeren
Peter 49 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke. Veel kan niets moet. Man kan kijken of haar afzetten en nadien oppikken tis wat jullie willen. Liefst op regelmatige basis. Liefst bare sex maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto. Fakers laat het aub!  

Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
25 dagen
Fri 29 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Zoek koppel
Deze slanke (bi)man is op zoek naar een leuk koppel die zaterdag zin heeft om af te spreken. Veel scenario's zijn mogelijk en bespreekbaar, bv. samen het vrouwtje verwennen of misschien samen met de vrouw de man verwennen. Of mss kijkt de man liever toe hoe het vrouwtje wordt verwend? Ik sta voor alles open en luister graag naar jullie wensen. Wat kunnen jullie verwachten? Ik ben 29j jong 1m69, intiem geschoren, onbehaard, slank. Rustig, goedlachs persoon en vooral respectvol. Ik heb al ervaring met oudere koppels. Laat gerust iets weten indien interesse, dan volgt er ook een foto  
Naughty boy 26 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Vreemdgaan op vriendin
Hallo! Ik ben een toffe, sportieve jonge gast van 25 met een ondeugende kant. Mijn vriendin is een week op reis, en ik zoek gezelschap om samen leuke dingen te doen. wat mag je verwachten samen eerst gezellig iets drinken wat spanning opbouwen en daarna een jonge energieke gast die weet hoe hij een vrouw met verwennen. Zin in avontuur en gezelligheid? Stuur me een berichtje!  

Vreemdgaan op vriendin
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk verzorgd hetero bi of cuckold koppelke
Hoi, ben opzoek naar een eerlijk verzorgd hetero, bi of cuckold koppelke. Veel kan niets moet! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Zeker geen xl.kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Zk verzorgd hetero bi of cuckold koppelke