Zoeken naar sub vrouw

Uw zoekactie voor sub vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Welk verzorgd koppel heeft interesse in een softdate ?
Bij deze ben ik opzoek naar een aangenaam koppel om eventueel te leren kennen met een glaasje.. Zelf ben ik hetero dus zoek ik een koppel waar ik de vrouw wat mag teasen, aanraken, kussen etc.. tot ze opgewonden raakt, waarna de partner het afwerkt tussen de lakens. Indien de vrouw verdere aanrakingen van me wil kan dit uiteraard , maar geen seks.. Al valt dit naar de toekomst toe misschien nog te bespreken..  

Welk verzorgd koppel heeft interesse in een softdate ?
Max 46 jaar Limburg - Riemst
Leuke trio
Bij deze zoek ik een leuke vrouwvriendelijke trio met een gezellig stel. Zelf ben ik 175 70 kg .bruin haar (beneden geschoren uiteraard)potent en goed geschapen.verzorgd en hygiënisch. Kan verplaatsen of ontvangen. Foto's deel ik na mail contact. Groetjes  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben hetero maar ik vind het fijn een vrouw te verwennen voor de ogen van de man of de vrouw met 2 verwennen kan natuurlijk ook. Veel is mogelijk zonder extremen. Wie kan morgenavond of zaterdagavond? Groetjes en tot snel.  

Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Derk. 58 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, verzorgd, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Mss moet je het een keer met mij proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Leeftijd is onbelangrijk.Fakers, alleen mannen en fotojagers gelieve zich te onthouden van reacties.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Rachhid 32 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel voor straks outdoor fun en genot
Leuk koppel gezocht om deze geil penis zie foto te pijpen samen of de vrouw. Ik spuit veel lekker stralen. Afspreken neutraal plaats spontaan mogen jullie mij pijpen of je vrouw terwijl jij kijkt of ons samen spuiten en weg tenzij anders gewenst. Discreet hygiëne en zaadgeil zijn is pluspunt. Ik kan verplaatsen of buiten afspreken. Welke koppel uit de buurt heeft veel zin en tijd straks ? Xxx  

Koppel voor straks outdoor fun en genot
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Aftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit (of ontvang naakt) als jullie willen, maar sta ook open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje (gekleed of naakt). Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen of wie komt er bij mij langs?  

Aftrekken terwijl jullie kijken
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-92kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Dominique 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pegging
Ik ben heterosexuele man die houd van anale stimulatie in mijn gespoeld kontje en er geweldig van kan genieten. Ik zoek vrouw of koppel waarvan de vrouw mij wil nemen met mijn nieuwe voorbinddildo of strapon bij mij thuis. Vooraf duidelijk afspreken waar onze grenzen liggen.  
Henk 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vrouw dominerend
Wil knappe dame rond de 40j die mij en uw man heerlijk pijpt of ander voorstel welkom,cuckgolding. Is voor mij de eerste keer,ben 52 1=82 volslank met pik van 18x4, Mijn vorige afspraak in Geestbergen Jon helaas niet doorgaan op een vrijdag NM Hopelijk terug contact via deze weg Discretie en hygiene belangrijk, enkel overdag mogelijk Dank voor jullie reactie Mvg  
Steven 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Trio
Welk koppel vindt het opwindend om samen mijn 1e trio ervaring te beleven? Ik ben 1.82m,85kg,heel verzorgd uiterlijk en hygiëne,intiem glad en overal getrimd,vriendelijk en niet-roker. Verder heel correct,voor veel vinden,weinig taboes en in voor experimenteren. Ben niet bi en ook niet bi-schierig.Voorkeur voor koppel waar de vrouw tussen 55j en 70j is. Foto te verkrijgen bij reactie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10