Zoeken naar poesje met haar

Uw zoekactie voor poesje met haar leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik lik gevulde poesjes
Ik ben een zeer specifieke fetish, dus goed lezen voor je reageert. Ik kijk graag toe in de hoek van de kamer als een koppel sex heeft, en als de man klaargekomen is in zijn partner, lik ik het poesje schoon. Niet meer, niet minder. Ik wil dus geen seks met de vrouw of de man, enkel vers gespoten sperma oplikken :-) Ik ben mooie, discrete en sportieve man van 46.  

Ik lik gevulde poesjes
pussy boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
facesitting / faceriding
Ik zoek een (bi) koppel waar van de dame het lekker vindt om aan facesitting/faceriding te doen. De dame komt dus met haar al dan niet eerder volgespoten poesje over mijn gezicht zitten en geeft mij de opdracht om haar intieme nectar uit haar poesje te likken. Hierbij likt ik haar ook graag naar een orgasme, indien je wil mag je ook je gouden kraantje openzetten en in mijn mond laten lopen. Mogelijks kan de dame intussen de man lekker pijpen of indien bi kan deze ook mij pijpen. Het poesje van de dame mag geschoren, getrimd of full naturel zijn. Verder zijn hygiëne, discretie en respect voor elkaar belangrijk. Wie zit dit zitten, ook andere voorstellen zijn welkom. Ik ben een vlotte versa bi man, normaal gebouwd, niet roker, steeds fris gewassen en intiem geschoren, lekkere lolly en strak kontje. Ik kan mij vlot verplaatsen. Ik kijk alvast uit naar jullie reactie.  

facesitting / faceriding
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om voor het eerst in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn.  
Yoni 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
Graag ontmoet ik een (bi) koppel waarvan de dame kleine stevige borstjes heeft, A/B cup. Wanneer je daarbij nog eens gevoelige tepeltjes hebt dan is dit super ! Graag verwen ik jou body en je heerlijke borstjes en tepels met een heerlijke warme olie massage om je helemaal op temperatuur te brengen om daarna je heerlijk sappig (naturel) poesje te verwennen. De man van kan uiteraard ook verwend worden. Ik ben een vlotte discrete boy (bi maar geen must) waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Ik kan enkel verplaatsen. Verdere uitleg na mailtje van jullie. Graag reactie met foto van de borstjes. Dit is een eerlijk zoekertje ! Ik kan alle materiaal meebrengen. Discretie gevraagd en geboden. Kijk bij reactie ook even in spam.  

Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
12 dagen
Beffer 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrouwtje om te likken
Beste koppel, Ik wil graag en kan goed de vrouw oraal bevredigen. Zoek je iemand om de vrouw te verwennen terwijl je zelf andere dingen met haar doet. Op zoek naar een extra tong? Wil je je vrouwtje eens verrassen? Wil je dat ik het voorspel verzorg? Leeftijd en uiterlijk spelen absoluut geen rol, hygiëne des te meer. Een fris gewassen poesje is een MUST. Een mailtje en ik ga aan de gang.  
13 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Ik hou dus enorm veel van beffen en vingeren hoe langer hoe liever. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.  
Daterke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
Kinky loverke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
  1   2