Zoeken naar pas geil

Uw zoekactie voor pas geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Ik bef ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Samen op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Samen op ontdekking?!?
Camperfun 48 jaar Antwerpen - Geel
Fun in motorhome
Hallo, ik ben een verzorgde, slanke man van 48 jaar en zoek voor deze week een geil koppel om te ontvangen in mijn comfortabele motorhome. Een glaasje drinken en dan lekker samen het vrouwtje verwennen. Interesse? Stel jullie dan graag even voor met vermelding van jullie wensen. Groetjes.  

Fun in motorhome
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Aftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit (of ontvang naakt) als jullie willen, maar sta ook open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje (gekleed of naakt). Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen of wie komt er bij mij langs?  

Aftrekken terwijl jullie kijken
Lekker hard 39 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Feestje
Wie heeft er zin in een geil avondje. Groetjes en tot snel x  

Feestje
phlover 43 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
trio gezocht
Voor een fantasie ben ik op zoek naar 2mannen, homokoppel misschien. Die me wat kunnen inleiden en me geil maken. Ik draag graag lingerie zoals je op de foto ziet.  

trio gezocht
gisteren
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw (meesteres)realiseert mijn fantasie
Ik weet wat ik zoek dat het niet makkelijk is. Maar ondanks alle fakers van afgelopen tijd geef ik de moed niet op. Een tijdje geleden onder invloed van wat drank deden me schoonmoeder en ik een spel. Truth or dare. Toen werde deze foto’s door haar gemaakt. We hebben er later nooit meer over gepraat. Maar ik merk ik sindsdien enorm geil ervan word en eraan blijf denken. En ondanks ik een hetero man ben is me fantasie het volgende. Welke vrouw. Zou mij eens haar lingerie aan willen doen en mij dan gebruiken voor haar genot. Ongeacht wat je wilt doen. Graag zou ik eventueel ook met een voorbindpik genomen worden. Bij klik eventueel vaker. Welk vrouw ziet dit zitten en durft reageren. Je leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek discreet en ben discreet. Wie maakt deze wens eens waar. Ik wil het zo graag  

Welke vrouw (meesteres)realiseert mijn fantasie
gisteren
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Verzorgd leuk geil koppel, ook rijper koppel tot.....jaar welkom
Ik, groot, net, zeer hygiënisch, single, hot, 60 jaar wenst contact met verzorgd leuk geil koppel, ook rijper koppel tot....jaar, voor fijne spannende geile ontmoetingen. Dit met alle respect en in alle discretie. Ik kan gemakkelijk verplaatsen en ontvangen. xxx  
gisteren
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Is jouw man/vriend een (beginnende)cuck.....
Hij geniet als je verwend wordt door een andere man...Jij wordt heel geil als hij naar jou kijkt...niet alleen oogcontact, hij houd je hand vast terwijl die 'vreemde' penetreert...Hij wordt geniet als toeschouwer, het geeft jou de juiste boost....Herkenbaar? Mail me.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10