Zoeken naar ook bi

Uw zoekactie voor ook bi leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
zoek koppel voor trio
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 58j 171 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi geen probleem mee ikke ook mmmmmm. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen dan geef ik nr voor whatsapp . Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Kusjes Luc  
Massage boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi koppel voor massage
Hallo, ik zoek een lekker BI koppel waar de man BI is en de vrouw het heerlijk opwindend vind als de mannen elkaar spelen, pijpen, rimmen, enz. De dame mag gerust instructies geven over wat ze wil zien en eenmaal ze lekker geil en een nat poesje geeft gaan de mannen haar dan lekker verwennen tot een ongekend orgasme.Een dame met kleinere maar stevige borstjes of een naturel poesje vind ik super, man moet wel intiem geschoren zijn. Ik ben een vlotte, nette en discrete man uit regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren met een lekkere besneden lolly en een strak kontje.Ik heb een goed uithoudingsvermogen voor uren plezier. Ik en een niet roker en kan mij gemakkelijk verplaatsen voor een lekkere date. Leeftijd minder belangrijk, discretie en hygiëne des te meer. Bij reactie graag wat uitleg over jullie wensen samen met een foto van beiden. Ik kijk er alvast naar uit om jullie reactie te lezen. PS ik kan bijzonder goed masseren !!!  

Bi koppel voor massage
Pete 59 jaar Antwerpen - Brecht
Stel gezocht waarvan de man bi is
Hallo Opzoek naar koppel (m-v) waar de man ook 100 % bi is. Dit om op regelmatige tijdstippen samen te komen en van elkaar te genieten. Indien de klik er is kan veel. Zoals samen uit eten, reizen enz. Leeftijd van jullie niet belangrijk zolang de wederzijdse aantrekkingskracht is. Graag een uitgebreid mailtje en foto van jullie. Een antwoord krijgen jullie sowieso terug. En we praten verder. Groetjes Peter  
Yves 43 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Trio gezocht man man vrouw ( bi ) woensdag 19-06
In de verkennende fase , al ervaring met vrouwgerichte trio . Maar wil verder gaan dan enkel de vrouw alleen genot te geven of te ontvangen . Reeds een man gepijpt en gepijpt geweest . Sportieve verzorgde veertiger . Hygiënisch respectvol en discreet .  
Tim 36 jaar Limburg - Beringen
Samen geilen op uw Vr
Ik bi man (soft) ben op zoek naar een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouwtje. Liefst zou ik met hem geilen en rukken op haar als ze in de buurt is. Wel enkel m m contact. Misschien wil ze wel toekijken hoe we samen hard worden van haar en elkaar aftrekken of meer?  
joke 60 jaar Limburg - Bilzen
massage
dag ik ben slanke bi man geeft graag massage zowel aan de man als aan de vrouw er zijn veel mogelijk heden ik en de man vrouw masseren of ik de vrouw man masseren hebben jullie zin dan hoor ik het wel groetjes  
John3 59 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie gaat mee naar erotic cinema in oostende
Hallo,Ik ben John 59 j en zoek (Bi) koppel 35-65 jaar die dinsdag avond meegaan naar cinema in Oostende of op hotel voor vrijpartij doe maar voorstel discretie gewaarborgd. Vrouwelijke ts of cd mag natuurlijk ook reageren.  
kinky bi 62 jaar Limburg - Lommel
strapon
hallo ,ben op zk naar een stel of vrouw die ook houden van strapon en beetje kinky spel erbij willen,zelf ben ik bisex en hou van beiden geslachten maar vind het zalig om zelf te neuken met een strapon bij beiden met verschillende maten en trouwens heb ook nog een echte hoor,graag reactie met foto en voorstel  

strapon
Bi- ontdekker 40 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Kontje ontmaagden
Hallo, Ik ben een slanke sportieve man die graag eens wil ervaren hoe het is om genomen te worden. Welk discreet koppel zou me deze wens kunnen geven. De reden dat ik een koppel zoek is omdat ik verder niet opgewonden raak van mannen. De vrouw hoeft niet mee te doen, als ze maar kijkt en de mannen wat opgeilt. Hopelijk tot snel.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10