Zoeken naar nu snel

Uw zoekactie voor nu snel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben hetero maar ik vind het fijn een vrouw te verwennen voor de ogen van de man of de vrouw met 2 verwennen kan natuurlijk ook. Veel is mogelijk zonder extremen. Wie kan morgenavond of zaterdagavond? Groetjes en tot snel.  

Hetero 35 zoekt koppel voor vrijdagavond of zaterdagavond
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel voor leuke dates gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Koppel voor leuke dates gezocht
Kinky JongeBlack 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Blackbull zoekt lekkere seks avontuur
Ben deze manier opzoek nr een lekkere seksdate. Ik- sportief opgenouwd, verzordg, frisse geur, opzoek nr een toffe vrouw of cuckold koppel(vrouwgericht) om samen te genieten. Veel is bespreekbaar, ben niet moeilijk. Alles bare(soa vrij). Ik ben wel opzoek nr doeners en niet praters. Reageer eerst alleen met locatie en lichaam foto(mag anoniem zijn). Ik kies door klik. Tot snel? xx  

Blackbull zoekt lekkere seks avontuur
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge heer zoekt milf
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
Seppe 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi trio
Hoi, ben een gast van 25j, 1m77, 63kg, 17cm en verzorgd. Ik zoek een koppel voor een echt bi trio. Het is de bedoeling voor zowel contact met de vrouw als met de man. Voor contact met vrouw is veel mogelijk. Bij contact met man graag elkaar pijpen en misschien meer, afhankelijk van de klik. Dit is waar ik voor opensta maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat we enkel doen waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Jullie leeftijd maakt minder uit, maar hygiëne is wel belangrijk. Ik kan niet ontvangen maar verplaats makkelijk. Laat iets weten bij interesse of voor meer info. Hopelijk tot snel  
thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge student vanavond..
Hey! Ik ben vanavond nog op zoek naar een leuk koppeltje. Ik zit midden in de examens en zou graag vanavond wat willen ontspannen. Zelf ben ik een jonge sportieve twintiger. Ik heb nog niet zoveel ervaring en zou daarom graag wat willen experimenteren. Ik ben heel open minded en hou ook wel van wat spannends. Ik ben wel hetero, dus doe enkel contact met de vrouw. Leeftijd of uiterlijk zijn minder belangrijk, zolang er maar een leuke klik is van beide kanten. Discretie, hygiëne en respect zijn vanzelfsprekend. Bij interesse graag reageren met een foto en wie weet tot snel!  

Jonge student vanavond..
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
(Hang)borsten verwennen, ook man verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave. Bij koppel kan ik eventueel ook de man samen met de vrouw verwennen.  
Man 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
All bi myself...
Hi daar. Ik weet wat je hier zoekt. Neen echt: je wil hier maar één ding vinden. Nu ja, niet echt een 'ding' natuurlijk, maar een verzorgde, sportieve kerel die de perfecte aanvulling op jullie sexleven vormt. Een man die samen met jou je vrouw zo gaat laten soppen dat er handdoeken aan te pas komen, en die intussen ook nog eens heerlijk met jouw mannenflosj aan de slag gaat. Dat is wat je wilt hè? Ikzelf zie dat trouwens ook helemaal zitten. Graag dus even een berichtje naar deze jongen (44, 193 cm, 82 kg, stevig geschapen) en voor je het weet liggen we de heetste, ongeremdste dates te hebben die je in tijden hebt meegemaakt. Tot snel!  

All bi myself...
30yo 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Dame gezocht alle leeftijden.. Koppels welkom
Hallo ik ben een jongeman van 30 jaar en ik zou heel graag jou komen neuken. Lekker diep in verschillende standjes, Neuken met of zonder, beffen (geniet ik enorm hard van) lekker jou poesje laten druipen door je geilheid en ik die men tong er ook eens graag in steekt om al jou sap te proeven, alles mogelijk, ... Wil je graag zaad? Waar mag ik lekker spuiten? Foto's delen? Rest van de vragen komen eventueel nog. Vraag alles maar wat je wil weten! Ik heb nu wel geen super bwc maar toch eentje van 17cm enbdikker dan 5cm + ik spuit lekker veel zaad en ik kan meermaals achtereen klaarkomen (kortste achtereen was 5 min ?). Dus als je een jonge gast wilt waar hygiene en discretie hoog in de vaandel staat dan mag je mij eventueel altijd contacteren voor verdere info en foto's die ik kan delen. Via mail, (bericht of whatsapp na berichtje via mail). Hopelijk tot snel! Groetjes, Mats  

Dame gezocht alle leeftijden.. Koppels welkom
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10