Zoeken naar nat*

Uw zoekactie voor nat* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Student 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student op zozk
Hier een student uit Gent, super open-minded en reeds ervaren. Kan vanilla tot kinky, zelf ook zowel onderdanig als dominant en natuurlijk verl mogelijk. Gelieve met meer dan één zin en foto te reageren.  

Student op zozk
gisteren
Jonas 55 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Haar verleiden, verwennen, bare volspuiten.
Jullie zijn een jonger koppel waarvan de man net als ik gesteriliseerd is en jullie willen een extra man in jullie intieme spel betrekken om haar meer genot te schenken. Deze slanke joviale Soa vrije man kan jullie seksleven een boost geven. Softe start en opbouwen met kussen, knuffelen, massage, zuigen tepels, likken klitje, vinger op ontdekking laten gaan en finaal na een pijpje haar puur natuur afneuken en volspuiten.  
gisteren
Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Naturel
Als mature, goed opgeleide, verzorgde, slanke charmante man en overtuigd nudist zoek ik een koppel (of eventueel een gemengd groepje) voor discrete naakte ontmoetingen waarbij alles mag getoond en bekeken worden zonder taboes, maar uiteraard met het nodige respect. Leeftijd of woonplaats zijn niet belangrijk, ik verplaats me me plezier.  
thibeau 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoektocht
Top happy singel zoekt een slank koppel uit zijn buurt. Ik ben e toffe mens en aangename dater. Discreet en verzorgd. Liefst mensen die iemand vast zoeken. Ik ben licht bi. Maar zoek vrouw centraal. Variatie kan natuurlijk:)  

Zoektocht
Kennismaker 57 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dagje aan zee met dame of stel?
Morgen een verloren dagje dus eens tot aan zee regio oostende... welke dame of stel heeft zin in een kennismaking met opties? Deze verzorgde goed gebouwde mid-vijftiger wil graag de tijd nemen om een glas te heffen en bij klik kan er meer... maar het hoeft niet allemaal op een eerste ontmoeting natuurlijk. Laat gerust een berichtje en wie weet, vragen staat vrij...  
Daan 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Naturisme
Zoek contact met koppel dat interesse heeft in naturisme Ben spontane man discreet en verzorgd en betrouwbaar...173 slank . Graag af te spreken in natuur of als je kunt ontvangen... Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes D Regio Mechelen Leuven Rumst  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Sportief28 28 jaar Limburg - Tessenderlo
Sportieve jonge man zoekt tof koppel
Hallo koppels . Ik ben een jongere sportieve slanke man van 28 jaar die opzoek is naar een koppel m/v om een vast sexueel contact mee aan te gaan indien er een klik is voor ons allemaal natuurlijk . Een paar kenmerkende punten van mezelf . Sportief, goede babbel( eenmaal het ijs gebroken is ) ,positieve mindset, openminded, klassevol. Ook is hygiene en discretie super belangrijk . Wat ik hoop te vinden is een tof koppel dat dit samen goed besproken heeft . Een gesprek moet zeker ook op zijn plaats zijn bij dit vast koppel en een open minded gedachtegang is altijd positief . Indien dit een beetje overeenkomt met wat jullie denken/zoeken stuur dan gerust een berichtje. Groetjes  
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haar kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen en laten genieten!  
2 klasse mannen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar iets leuks! Wij zijn 2 zeer goede vrienden van elkaar die elkaar aanvullen in het spel. Veel kan niks moet! Hier zijn wij nieuw en dus daarom zijn wij op zoek naar een leuke verzorgde koppel of een vrouw om elkaar beter te leren kennen., iets gaan eten of een drankje en daarna zien wij wel of de klik er is. Wie zijn wij? Wij zijn twee verzorgde klasse mannen, beiden zelfstandig maar dan buiten ons werk zoeken wij iemand voor fun en plezier in ons privé leven. Zoals vernoemd kan er heel veel maar natuurlijk niks moet! Ook samen eens weg gaan, weekendjes weg gaan of een weekje op reis dat kan allemaal met de juiste klik. De ene man is 30 jaar 1.79 70kg zeer verzorgd de tweede man hier is 59 jaar 1.80 80kg beiden zeer verzorgd en hygiënisch en beiden op de juiste plaatsen glad geschoren en kerm gezond. Hopelijk op een reactie van jullie! Op ons kan jij rekenen wij zijn twee eerlijke mensen. Na jullie reactie krijgen jullie een foto van ons. Geile g  

Twee vrienden van 30 en 59 zoeken een koppel of vrouw voor fun!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10