Zoeken naar koppel vanaf

Uw zoekactie voor koppel vanaf leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
fun4you 50 jaar Limburg - Tongeren
klassedate vrijdag- of zaterdagavond?
Welk koppel (of vrouw) met passie en stijl, heeft zin om een fijne date, waarbij het vrouwelijk genot de hoofdzaak is,te beleven ? Ik 1m78, 79kg, normaal figuur. Tophygiëne gevraagd en uiteraard geboden. Ik Intiem lekker glad, geen baard/snor/borsthaar, en 'goed voorzien' 20x5. Ben heel openminded, maar niet bi. Respectvol, discretie en de nodige ervaring in date garandeer ik. Kan ontvangen en verplaatsen. Fotowissel kan bij interesse (mail/kik/telegr/w-a). Fakers stay away, enkel doeners!  

klassedate vrijdag- of zaterdagavond?
Rmi 37 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Doeners
Hi, Welk koppel zoekt bij trio met zowel aandacht voor vrouw als man? Voor de fotojagers: doe geen moeite Voor de doeners: neem gerust contact op Ik hou van allerlei types. Stuur me door wat jullie zoeken en misschien zijn we wel een match.  
Steve 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek
31 uit het gent single , opzoek naar koppel voor een een fwb vriendschap op te bouwen. Bij interesse mag je mailen  

Opzoek
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
xl discreet knap 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb/koppel voor discrete dates
Hallo dames en koppels! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb/koppel voor discrete dates
gisteren
Koen 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jong koppel gezocht voor trio
Ik zoek een jong koppel (tussen 20-40 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen met lekker lang zoenen, beffen, vingeren, pijpen en haar samen te neuken in haar mondje en kutje (spit-roast). Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden indien er een goede klik is. Het liefst in regio Oostende, en reageren met foto. Zeker een antwoord terug. 35/175/85  
gisteren
Franky 55 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Trio
Zoek bi-koppel voor trio,kan op hotelkamer incl. kosten, graag verzorgd koppel en leeftijd en regio onbelangrijk, zeker antwoord.  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
zoek bi stel voor trio wie is real
Hallo ik ben 58 jaar 1m71 87kg en 100% bi. Via deze weg ben ik op zoek naar een real (bi)koppel omdat de vorige ervaringen zo leuk waren. Graag zowel mm als mv contact, maar dat laat ik aan jullie over. Verder hou ik van kussen, beffen, pijpen, gepijpt worden, neuken, geneukt worden,... zolang het maar geil is.Graag reactie met foto kan niet ontvangen wel verplaatsen;-) Groetjes xxx FV geen probleem wie is REAL  
gisteren
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10