Zoeken naar je spuiten

Uw zoekactie voor je spuiten leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30yo 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Dame gezocht alle leeftijden.. Koppels welkom
Hallo ik ben een jongeman van 30 jaar en ik zou heel graag jou komen neuken. Lekker diep in verschillende standjes, Neuken met of zonder, beffen (geniet ik enorm hard van) lekker jou poesje laten druipen door je geilheid en ik die men tong er ook eens graag in steekt om al jou sap te proeven, alles mogelijk, ... Wil je graag zaad? Waar mag ik lekker spuiten? Foto's delen? Rest van de vragen komen eventueel nog. Vraag alles maar wat je wil weten! Ik heb nu wel geen super bwc maar toch eentje van 17cm enbdikker dan 5cm + ik spuit lekker veel zaad en ik kan meermaals achtereen klaarkomen (kortste achtereen was 5 min ?). Dus als je een jonge gast wilt waar hygiene en discretie hoog in de vaandel staat dan mag je mij eventueel altijd contacteren voor verdere info en foto's die ik kan delen. Via mail, (bericht of whatsapp na berichtje via mail). Hopelijk tot snel! Groetjes, Mats  

Dame gezocht alle leeftijden.. Koppels welkom
Meester Asmodeus 41 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Occulte & rituele seks
Binnenkort houd ik weer een sessie. Koppels die er de vorige keren bijwaren, mogen zeker gerust opnieuw reageren. Teaser: deze keer gaan we werken met Mutunus. Deze "spirit" kan mannen urenlange erecties bezorgen, en hen onophoudelijk laten spuiten.  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Geel
Echte maagd wil in jouw vrouwtje spuiten
Ik ben jammer genoeg nog maagd, maar zou hier nu toch graag eens iets aan doen. Ik hoop een openminded koppeltje te treffen dat hier wel wat in ziet. Vooral het idee seks te hebben met de vriendin/vrouw van een andere man spreekt mij alvast aan.  
Vince 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile sperma spuitdate
Zin in een visueel geile date? Rukken, pijpen, neuken spuiten.... likken, zuigen neuken, pijpen, mss slikken... Vansvond vrij vanaf 18 voor geile date bij jullie of buiten.  

Geile sperma spuitdate
Maagd 29 jaar Antwerpen - Balen
Echte maagd wil in jouw vrouwtje spuiten
Ik ben jammer genoeg nog maagd, maar zou hier nu toch graag eens iets aan doen. Ik hoop een openminded koppeltje te treffen dat hier wel wat in ziet. Vooral het idee seks te hebben met de vriendin/vrouw van een andere man spreekt mij alvast aan.  
Daterke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
Wim 54 jaar Antwerpen - Geel
Ik zoek een hetero koppel 60+
Ik ben op zoek naar een hetero koppel +60j, waar ik mag langskomen om haar te verrassen. Als gluurder, rukker, zaad op haar te spuiten(snoet,borsten,kutje), haar te stoten, grenzen verleggen,.... Graag reactie met foto. Discretie. In de regio tot 30km  

Ik zoek een hetero koppel 60+
10 dagen
Maagd 29 jaar Antwerpen - Geel
Maagd zoekt vrouwtje om in te spuiten
Welk open koppeltje zou het zien zitten om mij uit te nodigen voor gezellige activiteiten. Ik sta voor veel dingen open, maar ben wel hetero en hoop vooral ontmaagd te worden door een geil vrouwtje dat zonder problemen uitgeleend of gedeeld wordt. Geen extreme zaken, maar er mag een geil kantje aan zijn. Verder staan hygiëne, discretie en respect voorop.  
17 dagen
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om voor het eerst in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn  
  1   2   3