Zoeken naar hoe meer

Uw zoekactie voor hoe meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Massage boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi koppel voor massage
Hallo, ik zoek een lekker BI koppel waar de man BI is en de vrouw het heerlijk opwindend vind als de mannen elkaar spelen, pijpen, rimmen, enz. De dame mag gerust instructies geven over wat ze wil zien en eenmaal ze lekker geil en een nat poesje geeft gaan de mannen haar dan lekker verwennen tot een ongekend orgasme.Een dame met kleinere maar stevige borstjes of een naturel poesje vind ik super, man moet wel intiem geschoren zijn. Ik ben een vlotte, nette en discrete man uit regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren met een lekkere besneden lolly en een strak kontje.Ik heb een goed uithoudingsvermogen voor uren plezier. Ik en een niet roker en kan mij gemakkelijk verplaatsen voor een lekkere date. Leeftijd minder belangrijk, discretie en hygiëne des te meer. Bij reactie graag wat uitleg over jullie wensen samen met een foto van beiden. Ik kijk er alvast naar uit om jullie reactie te lezen. PS ik kan bijzonder goed masseren !!!  

Bi koppel voor massage
Tim 36 jaar Limburg - Beringen
Samen geilen op uw Vr
Ik bi man (soft) ben op zoek naar een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouwtje. Liefst zou ik met hem geilen en rukken op haar als ze in de buurt is. Wel enkel m m contact. Misschien wil ze wel toekijken hoe we samen hard worden van haar en elkaar aftrekken of meer?  
Jan 64 jaar Antwerpen - Herentals
Massage en meer
Lekkere massage en meer door discrete biman. Totale beleving met zalig orgasme. Niet roker, normaal gebouwd en geen extremen  
Mike 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw (koppel) maakt mijn fantasie waar
Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik krijg deze fantasie niet uit me hoofd. Tijd geleden onder een drankje speelde ik en mijn schoonmoeder een spel truth or dare. En toen moest ik in haar lingerie deze foto’s laten maken door haar. Zoals je ziet werd ik er opgewonden van. Later hebben we er nooit meer over gesproken. Maar sindsdien blijft de fantasie me door Me hoofd gaan. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aandoen en mij dan gebruiken als jou slet voor jou genot. Mij ook anaal nemen met een strapon. Ik ben die dag dus jou slet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren en wie is real. Afstand en leeftijd maken niet uit. Bij klik kan het vaker. Een leuk kinky koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze reactie tussen alle fakers in  

Welke vrouw (koppel)  maakt mijn fantasie waar
Thomas 27 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Voyeurisme of meer
Hey, ik ben opzoek naar een leuk koppel waarbij ik zelf eig gewoon kijk en meegeniet van jullie taferelen, niet perse om mee te doen maar mocht je willen kan ik moeilijk weigeren. Of hebje zelf een leule fantasie in die aard mag je zeker meedelen :) dit graag voor 19/05 in de avond (ik kan niet ontvangen) Ikzelf sportief jonge gast 27j geen tats, geen facial haar, openminded Stuur je een foto bij de mail? Dan reageer ik terug!  
Verleider 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jonge onervaren zoekt stoute gebonden vrouw xx
Ik ben een redelijk onervaren jongeman, 27j. Ik geraak echter opgewonden van de gedachte een vrouw in een relatie te verleiden. Ik zoek een koppel waar ik de vrouw mag verleiden en ... Het is enorm opwindend om je te mogen verleiden, versieren, vertellen over elkaars fantasies en opwindingen.... Zeker als dit iemand is die wat meer ervaren is. Ik ben een jonge opgeleide, ZUIDERSE man. Indien interesse...  
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Welk ervaren koppel zoekt een leuke vaste huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile date in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van Strelen, masseren, rukken, beffen, pijpen, rimmen en neuken. Meer is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiële bedoelingen.  

regelmatig afspreken
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek cuckold koppelke ik verwen je vrouw jij kijkt voetbal
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke waarvan ik de vrouw bare verwen terwijl jij naar de voetbal kijkt. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Zoek cuckold koppelke ik verwen je vrouw jij kijkt voetbal
gisteren
Het gangbang tea 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Groepje normale mannen zoekt geile vrouwen om te gangbangen
Wij zijn een groep van 3 tot 5 mannen die ervaren gangbangers zijn. Komen graag bij u langs. Zijn normale mannen zoals je ze ziet in het dagelijkse leven met normale lullen. Neuken graag bare, maar met condoom kan even goed. Zijn zeer ervaren, eerlijk en discreet. Dat vind je niet meer. Alles kan, kennen ook goed de cinema's, parkeerplaatsen en naaktstranden voor deze zomer. Zijn veertigers en vijftigers en doeners. Reageer met tel en foto aub. Geen drank, durgs of fin. bijbedoelingen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10