Zoeken naar fijn spel

Uw zoekactie voor fijn spel leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lekker 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Beste, Ik ben een verzorgde goodlooking hetero man die thuis beschikt over een neukmachine die een eindeloos uithoudingsvermogen heeft. Heb ook verschillende dildo's die er op passen. Wie wil wel eens zijn dame zien kronkelen van genot en krampen in haar tenen zien krijgen door de vele orgasmes ? Ik ontvang jullie met plezier, jullie kunnen er volop van genieten. Zelf kan ik dame ook een massage geven en mee deelnemen in het spel of ik kijk gewoon toe, wat jullie fijn vinden. Enkel ernstige reacties aub.  

Wie wil wel eens iets anders proberen ?
gisteren
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zijn jullie op zoek naar een leuke spannend afspraakje?
Zin in trio, cuckolding, wife sharing of vindt zij het fijn om volop te genieten van een ontspanningsmassage...? Ik ben een niet opdringerige mid-vijftiger uit de omg van Maastricht. Normaal postuur, gezond lijf en een verzorgd uiterlijk. Woonachtig ben ik omgeving Maastricht. Zijn jullie op zoek naar een extra man die als kernwaarden discretie, hygiene en respect heeft....? Mail me! Ps ook voor hotelbezoek.  
gisteren
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor een erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Liefst niet eenmalig. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat maar is geen must. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
gisteren
Tall 24 jaar Antwerpen - Boechout
Toekijken
Al enige tijd ben ik aan het fantaseren om eens aan te sluiten bij een koppel (m/v) - de bedoeling zou zijn dat ik me afzijdig hou in de kamer en toekijk hoe jullie van elkaar genieten terwijl ik mezelf verwen. Ik ben groot, hygiënisch, respectvol & niet opdringerig; hierin verwacht ik van jullie hetzelfde. Verder enkele "stats" mocht je benieuwd zijn: 2m10 - 75kg - bruin haar - enkele tattoos. Als dit jullie fijn lijkt mag je me zeker iets laten weten, ik verwacht wel kort telefonisch contact met beide voor er word afgesproken.  
Jan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw mist dit
Welke vrouw mist zoals ik spanning. Wie houd er van om beetje uit te dagen. Welke vrouw zou het fijn vinden om samen mannen uit te dagen en wetende dat ze je niks kunnen maken omdat ik erbij bij. Dan denk ik aan sliploos naast me zitten en dat mannen het zien. Of koppels. En dan de gezichten van mannen zien. Of naar een sauna en daar samen mannen plagen. Dat we erna zo opgewonden zijn en dan samen Heerlijke sex hebben. En erna gaan we voldaan naar huis en niemand komt dit te weten. Ben je single of getrouwd. Je geheim is veilig. Ik ben discreet en ik verlang iemand discreet. Welke vrouw zit dit zitten om samen dit langdurig te doen. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is serieus  
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor een erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Liefst niet eenmalig te zijn. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat maar is geen must. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd vandaag of....
Sportief 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk koppel voor fijne momenten
Hey lieve koppels Dank u wel dat jullie mijn advertentie willen lezen. Voor één van deze dagen van de week zoek ik een leuk koppel voor fijne momenten. Ik ben 27 jaar, 1,78 cm en 78 kg, goed geschapen en zeer hygiënisch. Respect en discreet vind ik zeer belangrijk. Duidelijke communicatie en gewoon plezier zonder verplichtingen. Ik kan verplaatsen regio Gent en Brugge. Het zou fijn zijn als jullie met een foto zullen reageren. Groetjes  
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat en het hoeft niet eenmalig te zijn. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
Knutselaar 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke dame laat zich graag kijken, of kijken we naar mekaar, evt meer.....
Je bent een leuke dame (evt van koppel) die er van geniet aandacht te krijgen door je sexy, uitdagend te kleden. Misschien ietwat exhibitionistisch? Je geniet van het teasen. Je vind t fijn bekeken te worden, uit te dagen door je kleding, gedrag. Laat je graag in je bloes/kleedje of onder je rokje kijken? Wat wil je dat ik doe voor jou? Vertel het me... Misschien wil je ook gestreeld, intiem betast worden. Maar geen must. Verwacht geen sex, maar kan misschien wel bij wederzijds ok. Graag ergens discreet in auto, parking, natuur, bij jou thuis.... uiterst discreet en 100% hetero en eerlijk. Respect, hygiene zijn vanzelfsprekend. Ik hou me aan afspraken, grenzen worden gerespecteerd. wie durft? Voorstellen welkom. Hier m, 53j, 183, 87kg. Regio Turnhout, Herentals, Geel.  
  1   2   3   4