Zoeken naar alles open

Uw zoekactie voor alles open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ook een langdurige vaste vriendschap behoort tot de mogelijkheden. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ondertussen kijk ik uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
Cruzer 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zondag
Dame of koppel zin in lekkere spannende date zondag ? Ik kan u thuis uitnodigen maar sta open voor andere voorstellen . Ontmoetingen kunnen op regelmatige basis indien gewenst . Speelruimte met sling is hier beschikbaar . Foto is meerwaarde .  

Zondag
Steven 38 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Soms nog een leuk koppeltje vrij??
Aangenaam ik ben Steven Een jonge hetero man van 38j die op zoek is naar een leuk koppeltje in de buurt van Londerzeel (- 25 km omtrek) ik kan mij enkel verplaatsen ik ben steeds hygiënisch en netjes geschoren en verwacht dit ook van jou Ik ben een sociaal, aangenaam humoristisch persoon Ik sta voor veel open (dus ideetjes zijn welkom) Troefje ik geef graag een uitgebreide lichaamsmassage Uiterlijke Kenmerken; verzorgd type van 1m78, 68kg die voorzien is van Een knappe piet van 18cm ;-) ps gelieve foto bij reactie te sturen (hoeft niet naakt te zijn) Grtjs Xxx Steven  

Soms nog een leuk koppeltje vrij??
Frank 27 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio, voyeurisme, kijken naar...ik kan ook overdag ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio, voyeurisme, kijken naar...ik kan ook overdag ontvangen.
Patrick 67 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Welk discreet koppel heeft er zin volledig verwend te worden.
Ik ben een sportieve man : 184 gr en 79 kg uit De Panne. Intiem geschoren, niet roker. Gesteriliseerd en respect gevraagd, discretie en vooral hygiëne. Ben op zoek naar een discreet koppel , om samen regelmatig eens een afspraakje te hebben liefst in De Panne, of in de omgeving. Kan moeilijk ontvangen maar verplaatsen geen probleem. Om als huisvriend iets mooi op te starten. Ik sta wel voor alles open als we samen goede en lieve afspraken kunnen maken. Een zeer verzorgd stel, dat ongedwongen thuis kan ontvangen om zeker lekker van elkaar te genieten...... Serieuze mensen die na mailcontact met mij kunnen afspreken in volledige privacy en hygiëne. Hopelijk zijn er nog mensen die net hetzelfde zoeken. Lvgrtjs Patrick  

Welk discreet koppel heeft er zin volledig verwend te worden.
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ook geil ?
Ik verwen koppels. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?    

Ook geil ?
Mathieu 28 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Verzorgde XL 23cm zoekt…
Goeiemiddag, ik ben een verzorgde deftige man die redelijk goed voorzien is.. 23cm, voor diegene die daar wel interesse in hebben wees niet bang om mij een berichtje te sturen ;) Ik houd ervan om dames te verwennen, klinkt cliché maar in de eerste plaats houd ik ervan om je zo veel mogelijk te doen klaarkomen. Ik sta open voor jongere en oudere vrouwen! Ook wel een apart verlangen om seks te hebben met een ebony of asian.. ook zwanger lijkt me heel geil. Al kan dit dan ook gewoon puur voor genot van de vrouw zijn ; eens een massage krijgen of gebeft worden… (oh ja, en heb je een man.. geen probleem.. discretie is echt 100% gevraagd en ook gegeven) Je kan me sturen op snap mathieu23d Of reageer gerust via hier… diegene met foto hebben uiteraard voorkeur. Hopelijk tot snel? Groetjes Xx  

Verzorgde XL 23cm zoekt…
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10