Zoeken naar 75kg

Uw zoekactie voor 75kg leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
fun for 3
Welk leuk en heet stel/koppel heeft er zin in extra fun? Alles is bespreekbaar en veel kan maar niets moet.Hygiene en discretie gevraagd en geboden.Zelf ben ik intiem glad. Ik ben 44j en 172cm en 75kg en 17cm. Hebben jullie nog vragen...laat maar komen. geile groet.  

fun for 3
Tall 24 jaar Antwerpen - Boechout
Toekijken
Al enige tijd ben ik aan het fantaseren om eens aan te sluiten bij een koppel (m/v) - de bedoeling zou zijn dat ik me afzijdig hou in de kamer en toekijk hoe jullie van elkaar genieten terwijl ik mezelf verwen. Ik ben groot, hygiënisch, respectvol & niet opdringerig; hierin verwacht ik van jullie hetzelfde. Verder enkele "stats" mocht je benieuwd zijn: 2m10 - 75kg - bruin haar - enkele tattoos. Als dit jullie fijn lijkt mag je me zeker iets laten weten, ik verwacht wel kort telefonisch contact met beide voor er word afgesproken.  
Toffe man 51 jaar Antwerpen - Berlaar
Plezier met 3
Goedemorgen, hier een toffe prille vijftiger met een jonge en open geest en op zoek naar een tof koppel om ons met drie te amuseren. Ik woon in het Antwerpse maar kan me naar overal verplaatsen. Ik heb regelmatig een dagje vrij. Niveau, hygiëne, humor en respect zijn enkele termen die mij typeren. 1m78 groot, sportief, 75kg en een leuk speelgoed van 17x4,5cm. Wie heeft er zin. Dit kan meermaals als het klikt. Tot gauw. D  

Plezier met 3
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Spelen met 3
Is er een leuk koppel/stel dat zin heeft om met 3 te spelen? Alles is bespreekbaar , veel kan en niets moet. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Zelf ben ik 44j en 172cm en 75kg en 17 cm. Intiem glad geschoren. Nog vragen…….. ik hoor het graag. Geile groet.  

Spelen met 3
Jongegast22 22 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Hallo, ik ben sinds kort 22. Ik ben een sportieve gast uit moorslede, via deze weg ben ik zeer benieuwd wie mijn pad doorkruist, ikzelf ben 1m83 75kg sportief lichaam en open voor veel liefst een beetje in de omgeving. Vragen? Dan mag je me zeker sturen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Alvast bedankt  

Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Andy 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Welk stel.zoekt extra man vandaag?
Beetje geil opgestaan vandaag en zin om geile dame van stel te verwennen.. veel bespreekbaar niks moet veel kan.alles met de nodige respect voor elkaars wensen.. verplaats of ontvang ben 40jarige sportieve single 75kg 1m80 verzorgd intiem geschoren.. welk verzorgd stel doet me voorstel?  

Welk stel.zoekt extra man vandaag?
Michi 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
fun for 3
Hoi. Iemand zin in fun for 3?? Alles is bespreekbaar niets moet. Gewoon een leuke tijd samen en lekker genieten. Hygiene en discretie gevraagd en geboden.Zelf ben ik 44j en 171cm en 75kg en 17cm. Intiem glad geschoren. Indien nog vragen, laat maar komen. Geile groet  

fun for 3
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Bestaan er nog echte swingers
Hallo Via deze weg zoek ik (slanke gast van 44 1.80m 75kg 20cm geschoren en heeeeel netjes ) een leuk koppel of vke die ook op zoek is naar spanning en fun. Ik ben voor heel veel te vinden ( ben soft bi , rukken en pijpen maar absoluut geen must) wat spanning in sauna , clubke , car , buiten , kamer of gewoon bij jullie thuis . Ikzelf kan helaas niet ontvangen . Laat gerust iets weten aub , ik verplaats mij heel makkelijk en kan mij makkelijk vrijmaken . Sms en whatsapp kan ook altijd na interesse en mailtje Grtjs Marc  

Bestaan er nog echte swingers
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Hallo, ik vind het zeer opwindend een vrouw te verwennen terwijl haar partner toekijkt. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Van nature uit ben ik een tedere maar ook warmbloedige man. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Welke man kijkt toe hoe ik zijn vrouw verwen?  

Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
  1   2   3   4   5