Zoeken naar ( discreet )

Uw zoekactie voor ( discreet ) leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

D,,,,, 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hot date
man zoekt discreet koppel.Indien het leuk is kan regelmatig veel kan niets moet.Ik kan mij enkel verplaatsen .Ik ben benieuwd voor de reacties. Alleen serieuze mensen aub. Mag via Whatsapp ook sturen 0465338763  

Hot date
Mark 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames zijn jullie het ook beu
Momenten zoals deze. Je man alleen maar met voetbal bezig. Dadelijk de ronde van Frankrijk. En hij besteed amper tijd aan jou. Als jullie al eens sex hebben is hij na een kwartier klaar en valt hij in slaap. Welke vrouw is dat beu. Welke vrouw wilt er gewoon weer eens uren bemind worden. Geile pure sex voelen. Verschillende orgasmes beleven. Reageer dan. Ik ben er voor je. Voor jou genot. Jou wensen. Jou fantasies. Ik maak ze waar. Erna ga je naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik ben heel discreet. Hoe oud je bent maakt niet uit. Ook de afstand niet. Wie durft de stap zetten en wie is er echt. Ik kijk met enorm belangstelling naar me mailbox. Komop dames. Wil je weer die tinteling in je lijf voelen.  

Dames zijn jullie het ook beu
Yves 43 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Trio gezocht man man vrouw ( bi ) woensdag 19-06
In de verkennende fase , al ervaring met vrouwgerichte trio . Maar wil verder gaan dan enkel de vrouw alleen genot te geven of te ontvangen . Reeds een man gepijpt en gepijpt geweest . Sportieve verzorgde veertiger . Hygiënisch respectvol en discreet .  
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Bi- ontdekker 40 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Kontje ontmaagden
Hallo, Ik ben een slanke sportieve man die graag eens wil ervaren hoe het is om genomen te worden. Welk discreet koppel zou me deze wens kunnen geven. De reden dat ik een koppel zoek is omdat ik verder niet opgewonden raak van mannen. De vrouw hoeft niet mee te doen, als ze maar kijkt en de mannen wat opgeilt. Hopelijk tot snel.  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Sam 47 jaar Vlaams-Brabant - Hever
Knappe man zoekt discreet koppel
Best mooie man zoekt discreet koppel.Indien het leuk is kan regelmatig veel kan niets moet.Ik kan mij enkel verplaatsen .Ik ben benieuwd voor de reacties.  
Bbw lover 44 jaar Antwerpen - Boom
Op zoek naar een eerlijk, discreet mature stel.
Hallo ik ben een 44 jarige gebonden man uit de antwerpse zuidrand en zoek langs deze weg een eerlijk,discreet en mature stel voor een leuke vrouwgerichte date en bij klik mss de optie op vaste huisvriend. Ik ben 1m80, weeg 72 kg en sportieve lichaamsbouw. Spreekt dit jullie aan en heeft het de interesse gewekt stuur me maar een mailtje. Kusjes xxx  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Aftrekken terwijl jullie kijken
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel. Ik doe direct al mijn kleren uit (of ontvang naakt) als jullie willen, maar sta ook open voor eerst nog een leuke babbel of een drankje (gekleed of naakt). Ik begin pas echt te masturberen wanneer jullie dit willen zien en eventueel zelf ook masturberen of met elkaar spelen. Jullie mogen ook zeggen hoe jullie me met mezelf willen zien spelen. Ben openminded dus als jullie andere/gelijkaardige voorstellen hebben kan altijd. Ik sta ook open voor contact met een vrouw indien zij (jullie) dit wilt. Bij wie mag ik eens langskomen of wie komt er bij mij langs?  

Aftrekken terwijl jullie kijken
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo leuk dat jullie mijn advertentie is lezen .hebben jullie ok is zin een leuke massage te krijgen ? Wel dan kom ik graag bij jullie langs of als je zelf niet kan ontvangen ,dan heb ik leuk alternatief ik bezit grote propere bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals jullie zelf wensen , ik ben zelf een zeer verzorgde man heel hygiënisch en discreet niet roker of drinker ,sociaal en respectvol naar mij toe hoeft er niks te gebeuren , zin gekregen stuur dan gerust een berichtje terug fijn weekend  

Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen dan heb ik oplossing
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10