Zoeken naar zoeken iets

Uw zoekactie voor zoeken iets leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Bare slet zoek Arab pikken. Welke Arab tops met hoog libido zoeken sletje om regelmatig te neuken en hun zaad diep te spuiten waar en bij wie?  
gisteren
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
zijn er hier beefcakehunters?
Ik heb al vaak van die filmpjes van beefcakehunter gekeken en vind ze bijzonder spannend geil en vaak gedacht dat wil ik ook wel eens een keertje meemaken,voor degenen die niet wetenwat ik bedoel kan je altijd eens zoeken naar die filmpjes op het internet of ter verduidelijking het is een man die hetero's uitnodigt om porno te komen kijken en tijdens het kijken neemt hij plaats tussen zijn benen,begint wat te wrijven en te voelen om dan uiteindelijk zijn broek te openen en uit te trekken,dan begint ballen en pik te likken,en die hetero laat genieten van een heerlijke pijpbeurt terwijl die geconcentreerd passief naar geile film kijkt,wie voelt zich geroepen om eens een keertje beefcakehunter te spelen,liefst iemand die soms al eens in de namiddag kan ontvangen.  
gisteren
Double hot men 58 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double hot men
Gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke zoeken gasten met volle ballen zaad die cumface, nipleplay, voetlover, spanking en bottom bij klik geven wij zijn zuigsletjes. Beartype, hairy, sport, uniform, klusjesman enz....max 50jaar stuur u stats met foto aub wij ontvangen diskreet.  
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VRIJDAGAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VRIJDAGAVOND. Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto ! adres alleen via sms of whatsapp.  

shemale en partner ontvangen VRIJDAGAVOND
Michael 34 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Verras je partner met een jongeman
Wil je je partner verrassen door hem een 34 jarige triatleet cadeau te doen? Stop met zoeken en laat me weten hoe je een avondje ziet, met een foto van jullie 2. Ik ben een meter 80, 70kg. Discretie is belangrijk. Wie weet maak je je partner snel gelukkig en mag je zelf ook nog genieten.  

Verras je partner met een jongeman
Ikke bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
flx 31 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
trio in Koksijde
Bttm van 31 184 67 en top van 20 175 60 zoeken geil trio in Koksijde. Softfun, fuck tot kinky. reageer met je stats en een foto! grts  

trio in Koksijde
Frank 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij (vrienden)60ers ontvangen maandag 14 uur en zoeken top/versa
Tongen strelen rukken pijpen en meer... Discretie respect en hygiëne Voor 40plus  
Frank 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij (vrienden)60ers ontvangen maandag 14 uur en zoeken top/versa
Tongen strelen rukken pijpen en meer.. Discretie respect en hygiëne Voor 40plus  
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
onverzadigbare slet
ik ben zo goed als onverzadigbaar en zoek tops die regelmatig een sletje zoeken om lekker en diep vol te spuiten. Ik zuig en slik en laat mij dan diep neuken tot de ballen volledig leeg zijn. Veel zaad gewenst.  
  1   2   3   4   5   6   7