Zoeken naar zoek jou

Uw zoekactie voor zoek jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Guy 64 jaar Antwerpen - Schoten
Zoek minnaar
Zou graag man leren kennen voor regelmatig te daten graag wel lieve biman of homo ben verzorgde man en hou van naakt zijn kan regelmatig ontvangen leeftijd maakt niet uit  
Mistrx 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bi zkt bi of hetero
Hey! Ik ben slanke bi kerel 28 182 73 en mooi geschapen. Ik zoek een andere bi of hetero, ook slank en -45j om samen te rukken op geile porno. Zin? Stuur gerust een bericht Graag zeer discreet!  

Bi zkt bi of hetero
Daddy 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy zoekt jongen man of student
Deze daddy van 32 zoek een jonge gast 18tot 20 jaar voor fun Outdoor car motel....  
Pikje 65 jaar Limburg - Bree
Gezocht voor regelmatig
Ik zoek een slanke liefhebber/verwenner voor mijn klein pikje… Heb je interesse en kan je makkelijk verplaatsen/ontvangen dan reageer voor verdere info met je wensen en stats. Ik krijg wel reacties maar onvolledig en veel bla bla.. Ik zoek abs geen veeldaters, maar slechts 1 eerljjk contact.  

Gezocht voor regelmatig
peter 46 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
iemand zin om te cammen?
Ben van thuis aan het werken en zoek even ontspanning...  
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Moeilijk te vinden!! Zoek voor VANDAAG!!!!!!
Wie heeft grote pik en ballen?? Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Mag wederzijds. Masseren likken strelen zuigen en pijpen. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen in Blankenberge. Ben verzorgde 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie misschien tot straks.  

Moeilijk te vinden!! Zoek voor VANDAAG!!!!!!
Rudi 56 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
massage gezocht
hetero is op zoek naar een man die mij een ero ontspannende massage wil geven terwijl ik passief van zijn knedende handen geniet. Ben m56 176 79 en verplaats in de wijde omgeving  
bibot 50 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
zoek oudere mstr die ontvangt en v me neukslet mkt
ben slank niet-roker en zoek niet-roker oudere meester liefst iemand die meestal thuis is en kan ontvangen en van me een lekkere neukslet maakt naakt toont aan je bezoek en ook laat gebruiken door je bezoek en anderen ben altijd geil discreet  
Buikje78 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi bottom zoekt top of versa
Ik zoek voor nu woensdag 18-06 een verzorgde top om lekker mee te spelen. Mijn gewillige kutje moet geneukt worden. Ben beschikbaar tussen 13 en 15uur. Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen en doe geen paydate. Stuur enkel als je morgen kan en niet fake bent. Controle via kik of skype mogelijk. Voel ik je morgen ?  

Bi bottom zoekt top of versa
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10