Zoeken naar zeer

Uw zoekactie voor zeer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
19 cm of meer gezocht
Ik ben opzoek naar een vriend die goed voorzien is. Ben heteroseksuele maar soms verlang ik wel naar een pik. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker  
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiene staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact, leeftijd van 35 tot 55j, slank tot gespierd, beetje volslank met ervaring, dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik verplaats in de week (maandag tem vrijdag) voor het werk dagelijks overdag in Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  
David 61 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Soft seks voor morgen woensdag namiddag bij mij thuis
Ik ben 61 jaar niet a te groot geschapen zoek iemand voor woensdag 19 juni in de namiddag met een grote zelf zeer grote piemel voor soft seks. Betasten, strelen, rukken en pijpen en we kunnen samen een video X bekijken. Enkel reageren als echt een doener bent en kan komen.  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Mistrx 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bi zkt bi of hetero
Hey! Ik ben slanke bi kerel 28 182 73 en mooi geschapen. Ik zoek een andere bi of hetero, ook slank en -45j om samen te rukken op geile porno. Zin? Stuur gerust een bericht Graag zeer discreet!  

Bi zkt bi of hetero
Simon 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Tussen 10 en 12
Wie ontvangt me zo dadelijk om me discreet klaar te pijpen? Geen woorden, ik doe m’n broek open, jij pijpt me klaar en ik vertrek terug. Jij geblinddoekt is een extra kink voor mij, of gloryhole, maar hoeft niet. Beschrijving of foto zeer welkom  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Ik zou graag eens een stijve paal van een jonge gast in mijn hand houden. Wie voelt zich geroepen? Je bent bij voorkeur slank, tussen 18 en 25 en je kan ergens ontvangen. Rukken kan ook maar pijpen doe ik niet. Alles zeer discreet en ik verwacht niets terug. Ik ben 50 jaar en ook slank. Ik verplaats in omgeving van Gent, Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde. Wie reageert en aan de voorwaarden voldoet, krijgt antwoord.  

Gezocht
Heetzak 43 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Geil scenario
Ok heb een geil fantasie in mijn hoofd en zoek iemand om dit waar te maken. Ik rij deze week smorgens vroeg rond 4u30 van Zele naar Gent. Onderweg sta je aan de kant en als ik stop begin je me direct te pijpen. In los mij. Zaad in je mond en ga gaan werken. Ik ben 184, 82kg, 16cm. Hygiëne vind ik zeer belangrijk. Iemand die zich geroepen voelt?  

Geil scenario
gisteren
geilaard 67 jaar West-Vlaanderen - Menen
zoek zeer dominante gay
om mij te laten neuken, vernederen en straffen...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10