Zoeken naar woon nog thuis

Uw zoekactie voor woon nog thuis leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wil geneukt worden
Hallo ik ben bjorn 21 jaar en woon in ieper ( ik kan deze namiddag ontvangen tot 16u. ) Ik wil heel graag nogmaal geneukt worden. Ikzelf weeg 100 kg en heb kleine pik. Ik zoek iemand rond dezelfde leeftijd of iets ouder max 40 Lieft iemand die kiet zwaarlijvig is. Intresse ? Stuur gerust. Gr  
Joeri 31 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ontvangt top
Welke top komt nu nog langs ? Woon alleen en hou van elkaar pijpen en geneukt worden. Ben meter 86, 88kg, knap.. tattoos… intiem verzorgd. Indien hygiëne liefst zelfs zonder cd, stuur snel je voorstel  
biman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
leuke vriend gezocht
een vriend voor vriendschap , deftig voorkomen ; gehuwd of in vaste relatie , al dan niet is vrouw op de hoogte;; hygiene ; geschoren of getrimd; ;zelf hou ik van kussen ;naakt zijn en naakt bij elkaar ; pijpen ,tepels; mag beetje kinky; alles bespreekbaar ;;verplaats en kan reg ontvangen ;koppel of trav ook welkom ;;woon buitengrens gentse ; 59 1,88 114 15*4 geschoren  
Genieter 60 jaar Limburg - Nieuwerkerken
Samen lekker sexen
Goedemorgen, kan iemand mij vandaag ontvangen om samen te GENIETEN van elkaars lichaam: strelen, pijpen, rukken en indien gewenst neuk ik je ook. Ik ben top, 60j 1m80 85 17/4 Graag reactie met stats en woonplaats. Tot straks?  
Bi-man 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpklare pik gezocht!
Ik ben een 54 jarige bi-man die op een tiental kilometer van Ieper woont. Ik kan deze namiddag en avond ontvangen om een lekkere pik te pijpen. Leeftijd niet belangrijk als je maar een mooie, harde pik hebt. Lees duidelijk; altijd woonplaats vermelden. Indien woonplaats niet vermeld, geen reactie.  
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gloryhole Ongewassen Lul
Welke grootgeschapen man (16 cm of groter) laat graag zijn ongewassen paal pijpen? Gloryhole kan, maar moet niet. Ik woon in Leuven ben 38 jaar, 1m69 en 58 kg. Jij bent niet-roker en hebt dick pic ;-) (moet niet meteen). Eerst chat. Niet al te oud.  
Neukslet 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukslet ontvangt tops om mij te gebruiken en neuken.
Hey, ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben een beukslet en verwijfde teef ik zoek tops die ik ontvang bij mij om mih te grondig te neuken en te gebruiken. Ik heb kleineme tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik ben een verwijfde neukslet. Ik woon alleen en kan ontvangen. Alkes zeer hygienis en discreet  
slanke man 47 jaar Limburg - Wilderen
erotische massage gezocht
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een man met zachte handen, waarbij ik mijn lichaam overgeef aan jou. Ik ben slank gebouwd, licht behaard en kleiner geschapen. Ik zoek iemand die hiervoor kan ontvangen, bv door de week overdag of bv een zat avond. Als deze advertentie je aanspreekt, en als je ouder bent dan ikzelf, geef dan je stats en zeker je woonplaats aangezien ik verplaats.  

erotische massage gezocht
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt nu
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje neuken op zen doggy's. Ik woon singel in Oudenaarde centrum en kan jou ontvangen. Tot snel.  

Bottomgast ontvangt nu
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
  1   2   3   4   5