Zoeken naar wie wil er eens

Uw zoekactie voor wie wil er eens leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

pascal 49 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Neuken
Hey, ben op zoek naar een leuke jonge gast, die mij wil pijpen , en die ik lang en diep kan neuken in zijn kut. Ben bloedgeil en mijn pik is hard, voor onmiddellijk contact  
2 senioren 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoeken lieve derde senior
2 senioren, 74 1,81/83 14/4 en 64 1,75/70 16/4 zijn heel tepelgeil en houden van tongen en lang lief vrijen. Niet altijd meer zo stijf maar lekker om te pijpen. Genieten van mekaar genot te geven. Beiden intiem geschoren. Willen nu graag eens met drie genieten. Welke senior 65+ kan zich hierin vinden en wil graag mee komen spelen? Bij reactie graag opgave van je stats, van waar je bent n hoe jij een trio ziet.(tepelgeil is een must)  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WIL NOG EENS EEN JONGE MAN ZIEN SPUITEN
Ik, man 69j wil nog eens een jonge man of mannen 18j-25j zien spuiten!  
Outdoor mondje 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze avond/nacht outdoor mijn mondje en tong voor jou genot
Ik zou graag deze avond/nacht mijn mond en tong outdoor te diensten stellen voor jou genot .ergens op donker plekje jou ballen pik eikel likken ruiken proeven je zuigen of lekker mijn mondje neuken tot je spuit. Wil je u liever afrukken en op mijn face spuiten? Of zal ik je kontje gretig rimmen en uitlikken ? Wil je spuiten plassen ? Of andere wensen fantasieën. Wil je liever mij pijpen en likken . Geile trav sissy ook altijd welkom . Of stap ik in jou auto voor een geil scenario?.kan je mij ontvangen ?  
Date 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Soft
Hallo, ik ben 46/180/78 en zoek voor morgen date met 55-65j voor (enkel) wederzijds rukken, bij voorkeur rond 9u en in de buurt van Aalst. Wie wil mij ontvangen?  
Senior lover 47 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Tettenliehebber gezocht
Is hier een man 70-75+ uiterlijk geen belang die heel graag aan tetten en tepels likt en zuigt en er mee wil spelen. Ik ben curvy m48j en kan u ontvangen te Ieper. Hou van veel en veel kan, maar zoek softdate dus geen geneuk. Kunt u zich hierin vinden stuur een berichtje met uw leeftijd en vanwaar u bent  

Tettenliehebber gezocht
Geilezinnu 59 jaar Limburg - HASSELT
Geile zin in heerlijke sex.
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Trio is ook mogelijk. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Over heel het lichaam lekker glad. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren. Douchen is ook mogelijk indien je dit wenst. Vandaag en morgen kan ik vrij ontvangen. overnachten is vandaag wel mogelijk. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.     

Geile zin in heerlijke sex.
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp jou
Vanavond werk ik tot ongeveer 20u in Herentals centrum. Daarna wandel ik weer naar het station. Wil jij rond 20u lekker gepijpt worden en kan je me kort ontvangen, dan kom ik graag langs. Laat maar weten waar ik moet zijn en ik stuur terug als ik passeer. Ikzelf ben een stevig gebouwde 40-er met bril en baard. Jij bent max 50 en proper gewassen. Tot vanavond?  
Zeger 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie haalt me op
Wie haalt me op aan de kant van de weg en neemt me mee om ergens goed te neuken? Ik wil stevig geneukt worden en een lading zaad in of op mij. Ik ben bot , 178/64/17-5  
Johan bi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking ...real aub
Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10