Zoeken naar weten waarom

Uw zoekactie voor weten waarom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

2 bottoms 49 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Trio of meer
Wij zijn 2 bi bottoms 50 182 80 17 en 48 199 109 17. Wij willen op een zaterdagnamiddag op een kamer tops ontvangen die ons komen safe afneuken. Tops die interesse hebben, laat maar weten.graag ook stats en foto pik.  

Trio of meer
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp jou
Vanavond werk ik tot ongeveer 20u in Herentals centrum. Daarna wandel ik weer naar het station. Wil jij rond 20u lekker gepijpt worden en kan je me kort ontvangen, dan kom ik graag langs. Laat maar weten waar ik moet zijn en ik stuur terug als ik passeer. Ikzelf ben een stevig gebouwde 40-er met bril en baard. Jij bent max 50 en proper gewassen. Tot vanavond?  
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
anonieme rim en pijpdate gevraagd
Welke heer legt zich naakt op m`n bed met blinddoekje om waarna ik bij u kom en u lekker zal strelen, body to body, swaffelen en u lekker zal pijpen. Als ik geil en hard sta kom ik op uw gezicht zitten en laat me eerst rimmen en daarna neuk ik uw mond stevig door tot ik me kreunend leegspuit in uw mond of gezicht. Daarna laat ik u lekker spuiten waarna u weer geheel anoniem vertrekt. Ik hoef geen stats, foto of leeftijd te weten, enkel waar u vandaan bent en u net als ik kaal geschoren en erg hygiënisch bent. Ik kan vrij ontvangen in Terneuzen. Wie wil m`n zaadsletje zijn !! Enkel reageren als u echt wilt en een afspraak nakomt aub !!  

anonieme rim en pijpdate gevraagd
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Pijpslet 39 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Ik kom je afzuigen
Ik ben 40-jarige propere bottom pijpslet. Wil je deze middag/namiddag een stevige pijpbeurt? Wil je mijn mond/keel neuken. Laat me dan snel weten. Dan kom ik af. Kan bij je thuis of cardate of ergens discreet buiten. Mij neuken mag ook indien gewenst. Wie wil mijn keeltje volspuiten?  
gisteren
Geile jonge 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Softdate
Hey, ik ben een hetero jongen die graag eens zijn bi kantje wilt ontdekken. Morgen (13-06) ben ik in Mechelen voor een feestje van familie. Waar mag ik na afloop eens langskomen om nog even na te genieten. Samen porno kijken (naakt), samen rukken, elkaar wat helpen, mij (of jou) een massage geven, eventueel pijpen. Laat maar weten wat jij graag zou willen doen en dan zie ik je misschien morgen! Ik zelf 23, slank, bischierig. Jij liefst niet ouder dan 30. Reactie met foto is een grote plus! Geile groetjes!  
gisteren
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Betrouwbare jonge kerel
Ben jij een betrouwbare, jonge, hygiënische top, voorzien van normaal formaat, die mij op een rustige wil ontmaagden? Iemand die respectvol te werk wil gaan en zijn tijd wil nemen. Laat me weten hoe jij het ziet en welke wederdienst je van mij verwacht. Ik bied je discretie, hygiënen, een slank, niet te veel behaard lichaam en een lekker kontje. Ik ben 47j, 1m76 en 78kg. Zie er sportief uit, maar ben het stiekem niet ;-). Ik kan overdag eventueel ontvangen, maar kom met plezier naar je toe ( essen, Kalmthout, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, … maar ook omgeving Zwijndrecht) Ik kijk uit naar je reactie.  
Joris 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
XL gezocht
Ik ben op zoek naar XL/groot geschapen. Ik wil graag rukken, pijpen, penissen tegen elkaar wrijven en laten klaarkomen. Spreekt dit jou aan? Laat dan snel iets weten. Reageren met foto’s van je penis!  

XL gezocht
gisteren
Klusser 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie zoekt klusjesman
Deze ervaren klusjesman komt bij jullie thuis gratis eender welk klusje doen... Voorwaarden zijn dat dit naakt is (zowel binnen als buiten) Laat zeker iets weten  
gisteren
Glorynewb 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gloryhole gezocht
Hey, Ben op zoek naar een gloryhole om wederzijds te pijpen, One way is ook goed, ben wel zaadgeil en heb zin om nog eens te deepthroaten. Laat iets weten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10