Zoeken naar wederzijdse

Uw zoekactie voor wederzijdse leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ronn 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vanavond
Wie ontvangt in Leuvense voor wederzijdse pijpdate Bij klik kan meer maar niets moet Vanavond tussen 19 en 20 uur of rond 24 uur Geen fakers graag en alleen reactie wie ontvangt  

Vanavond
Geil 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpdate
Ik ben deze voormiddagen in Leuven. Kan ik ergens langskomen voor een geile (ev wederzijdse) pijpdate? Ik ben 36/182/82/19 en zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, intiem geschoren en met een grote pik. Graag reactie met stats. Hopelijk tot straks!  

Pijpdate
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Wederzijdse pijp en rukdate
Hey, ik zoek iemand van max 40 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen elke avond Grtjs  

Wederzijdse pijp en rukdate
Biman 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Samen genieten
Hallo, ik ben een verzorgde vijftiger die intiem geschoren is. Wie wil deze middag rond 13u samen met mij genieten van mannenseks? Ik kan ontvangen en verplaatsen in de buurt van Kortrijk. Veel kan mits wederzijdse toestemming. Hygiëne en discretie verzekerd...  
Tommy 35 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Bicurieus
Hey, Ik ben op zoek naar een gebonden man die af en toe een wederzijdse softdate wil. Iemand die af en toe kan ontvangen en af en toe verplaatsen. Iemand jonger dan 40, liefst sportief gebouwd, verzorgd en die mag gezien worden. Een normaal iemand waarmee af en toe softdate mee mogelijk is. Enkel reageren met foto want er moet toch iets of wat fysieke klik zijn. Ik ben zelf 34 jaar, 1m78, 78 kg en sportief.  
lekker seksen 57 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
wie ontvangt voor lekkere mannenseks
Welke oudere potente vent ontvangt in de buurt voor lekkere geile mannenseks? Veel is mogelijk met wederzijdse toestemming zonder taboes. Discretie verzekerd, voor wie snel concreet reageert.  
10 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35 SLANK en in voor SOFT. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Hygiëne en discretie is belangrijk. Ik kan discreet ontvangen en verplaatsen. Regelmatig is mogelijk bij wederzijdse klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten.  
Kevin 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Date vrijdag 24 mei voormiddag
Ik moet langs de A12 zijn voor een sollicitatiegesprek. Kan ik ergens stoppen voor een wederzijdse pijpdate? 180,85,15. Kan later mogelijks vaker als ik daar zou gaan werken. Kom uit het waasland. Regio: Merksem, Ekeren, Schoten, Stabroek etc. Alleen voormiddag, kan vanaf circa 8u.  

Date vrijdag 24 mei voormiddag
10 dagen
Biman 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wederzijdse pijpbeurt
Ik ben een verzorgde vijftiger, intiem kaal geschoren. Bij wie kan ik tussen 10 en 11.30 langs komen voor een wederzijdse pijpbeurt in de buurt van Kortrijk? Ik heb al meer dan een jaar geen pik meer gehad en verlang ernaar... Dat is een eerlijke advertentie.  
12 dagen
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
  1   2   3