Zoeken naar voor open

Uw zoekactie voor voor open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

S. 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero zoekt vaste pijpbuddy
Hallo, Ik ben een 37 jarige hetero man, toch vind ik het erg geil op puur voor de lust een andere lul te mogen bevredigen. Ik zoek een discreet, vast en SOA-vrij contact uit de nabije regio om eenvoudig op geregeld tijdstip eens af te kunnen spreken. Geen verwijfde mannen of mannen die relationele interesse hebben in een man. Voor mij draait dit puur om een lul. Ik zoek een trouwe man in hetero relatie die net als mezelf naar 1 extra sekspartner zoekt ;-) Orale seks geven en nemen is het hoofddoel, heb je behoefte aan anale seks dan is dit bespreekbaar. Toon een beetje dat je ook de nodige brains hebt en een deftige reactie kan schrijven, 90% kan dat helaas niet. Verdere kennismaking via mail en misschien ontvang ik je wel in de late namiddag. Ik sta open voor elke serieuze reactie en verder zien we wel oh het matcht. Groeten.  
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede morgen. Deze behaarde single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa. Is opzoek naar vaste BEHAARDE man open oprecht en dit zeker voor wekelijks. Welke behaarde zoekt net zelfde?  
Wim 55 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Wie zij in geile bttm?
Ik ontv ( of soms verpl ) en sta voor veel open. Ik pijp je nat en diep, ook facefuck als je dat wilt en hen een strak kontje…. Dol op zaad. Wie is geil en heeft zin?  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
gisteren
Geile tiener 23 jaar Antwerpen - Lier
Wie heeft zin
Hallo wie heeft zin om een me te neuken of gepijpt te worden ik sta voor alles open zoek iemand die me hard kan aanpakken is voor nu of heel dit weekend laat maar horen ik ontvang in lier  
gisteren
Jurgen 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Opleiding tot neuksletje
Ben op zoek achter een discrete Top/Daddy die mij wil opleiden tot zijn neuksletje. Heb al pijpervaring maar nog nog nooit geneukt geweest. Ben ruimdenkend en sta voor veel open. Stats: 30,180, 109 (maatje meer)  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek grootgeschapen (bij voorkeur).
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek grootgeschapen (bij voorkeur).
gisteren
Barry 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Neukslet voor nu
Hey, bij wie in de buurt mag ik vandaag (tot 14:00) langskomen om lekker te pijpen en mij daarna te laten neuken? Ik ben 185, 83, 15, onderdaning en sta voor veel open. Jij ben liefst iets ouder, daddy type, potent en hoe groter geschapen, hoe beter ;) Ik neuk jou niet! Grjts, Barry  
gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor nu
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Brahim 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi curiouss kan strans ontvangen!!
He ben zelf bi curious bottom en sta open voor alles bij juiste klik, wie heeft er zin om mij vol te spuiten vandaag, samen porno kijken en je zegt maar wat nog 28/ 17 en 1m90 en ik reageer enkel op reacties met dickpick en zeg maar war je wilt doen  

Bi curiouss kan strans ontvangen!!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10