Zoeken naar van man

Uw zoekactie voor van man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Single Bi-man m86 98kg Ik zoek stuk jongere gasten Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en verwacht dat ook ! Graag uw stats/wensen (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST iemand voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast iemand. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  

Versa bi-man
Slet 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Oudere man
Hey schatjes , ik ben jong zuiderse type met en strak kontjegatje en wil en oudere man die mij wilt neuken en rimmem porno samen Kijken en samen genieten in iedergeval samen genieten  

Oudere man
Pijper 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijper zoekt vast contact
Jouw vrouw pijpt niet graag of doet het te weinig? Je zoekt iemand die je geregeld kan komen pijpen? Je bent het zoeken naar nieuwe contacten en de vele fakers beu? Je wenst een vast contact met een betrouwbaar iemand? Jij kunt ontvangen in regio Roeselare, je bent verzorgd, discreet en hebt het nodige niveau? Dan ben ik je man! Ik ga eventueel uit de kleren en je mag me aanraken, maar ik hoef zelf niet klaar te komen. Jij pijpt mij dus niet. Ook geen gezoen of geneuk. Enkel jou pijpen volgens jouw wensen. Ik ben onderdanig ingesteld, dus een dominant type mag zeker ook reageren. Mijn stats: 46-194-96, bi, verzorgd, discreet. Denk je dat we een goede match kunnen zijn? Reageer dan met een korte voorstelling van jezelf, een specifiek scenario en een foto van uw speelgoed. Geen reactie op oneliners of indien geen interesse.  
ManLover 62 jaar Antwerpen - Brasschaat
Wie rijdt op mijn besneden paaltje?
Welke man pijpt of rukt me tot ik stijf ben, daarna zet jij je met je kontje op mijn paaltje en rijdt me? Ik (62/179/86/14) kan niet ontvangen.  
Jongeboy 18 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Genesius-Rode 0479116056
ZOEK EEN GROTE LUL OM NU TE ZUIGEN OF MEER
Ik jonge struisere man zoek nu een man die naar hier kan komen om hem te laten zuigen door mij. bij klik mag je mij ook neuken.  
bert99 74 jaar Antwerpen - Antwerpen
oude
zoek een oudere onderdanige man van +- 72 j met een erectiestoornis om mee te spelen zonder inspraak en kunnen ontvangen in de dag meer na contact  
alfons 63 jaar Limburg - Lommel
niet voor vandaag
wie zoekt oudere man om me oraal en anaal te ontmaagden en die kan ontvangen. Discretie, safe zijn en hygiëne worden gevraagd en geboden. Je moet kunnen ontvangen en niet te groot geschapen zijn. Je wilt meermaals klaarkomen bij een date. Je mag me puur gebruiken als je volledig safe bent.  
Davy 52 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Welke man wil nu gerimd worden ? Zoek geil mannenkontjes
Ik ontvang en verplaats nu tot 17 u Wie bied zijn kontje aan mij ? Ik pijp je ook of slik indien je dat wenst ? Discretie aub  
Levensgenieter 32 jaar Antwerpen - Lier
Iemand die ontvangt voor geil ontspannende namiddag/avond?
Hoi mannen,welke toffe man kan een massage met happy end wel appreciëren? Ik ben prille dertiger die ervan houd om zowel mannen als vrouwen te verwennen door strelingen,teasen,massage,... Leeftijd is niet echt belangrijk,wel een normale lichaamsbouw en open minted! Ik verplaats tot max 50 km's. Heb je vragen of voorstellen...shoot... Wel steeds STATS en REGIO vermelden aub... wie weet tot straks! Grts  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10