Zoeken naar tussen mijn billen

Uw zoekactie voor tussen mijn billen leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Louis 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Onervaren
Je komt discreet binnen en legt je klaar op bed. Ik kleed je beetje bij beetje uit terwijl jij wat zenuwachtig bent en niet goed weet hoe je te gedragen. Eenmaal uitgekleed begin ik je zachtjes te masseren, de focus gaat meer en meer naar je billen en je kontje. Als je eenmaal ontspannen bent begin ik je kontje sensueel te rimmen terwijl jij alsmaar geiler wordt en verlangt naar meer. Dan ben je er klaar voor en kom ik zachtjes op je liggen, doe condoom aan en duw met genoeg glijmiddel beetje bij beetje men lul in je kontje.Ik neuk eerst zachtjes met tipje van men eikel en dan alsmaar beetje dieper tot hij er volledig inzit. Dan begin ik je zachtjes te neuken terwijl jij ten volle geniet van iedere stoot in je kontje. Zo gaan we door tot ik stevig klaarspuit in condoom. We kunnen dit doen in alle discretie, zonder dat je je voor eender wat moet schamen, ik zorg er wel voor dat jij gewoon geniet. Ik ben 38, gespierde gast uit Leuven met hetero uiterlijk en 100% discreet. Jij -30  
Pierre 56 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Daddy zkt stoute jongens voor billenkoek
56j daddy logeert enkele weken aan zee en zkt stoute jongens en heren die een pak slaag op de blote kont verdiend hebben. Ik kan helaas niet ontvangen. Wie is geďnteresseerd en heeft een voorstel?  
professor 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
student verdient straf van docent
Dag student, Zit jij hier nu echt seks-advertenties te doorbladeren i.p.v. ernstig te studeren voor je examens? Zit jij hard te worden van opwinding bij het zien van al die stijve pikken, zware ballen en sexy kontjes, ook die van oudere mannen? Da’s niet in orde, he. Je zult tot de orde moeten geroepen worden door een docent. Die gaat moeten zeggen dat je stout geweest bent, dat je in de hoek moet gaan staan van zijn kantoor, met je broek op je enkels, en dat je een paar fikse tikken op je billen verdient. Dat je op je knietjes moet gaan zitten en de prof zijn straffende roede moet ondergaan: zijn harde penis likken met een lange haal van je hete tong, van zijn rijkgevulde ballen tot zijn dikke paarsrood aangelopen eikel. Dat je die paal in de mond moet nemen en braaf pijpen tot het hete dikke witte sperma je keel verstikt. Dat de prof dan zou zeggen: “OK, na wat privé bijles en exclusief toezicht op je prestatie, zal het nog wel lukken om te slagen”.  

student verdient straf van docent
xxx 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Tussen mijn billen
Vanaf 22.30 uur terug lekker kontje in zwarte string en onder zwart minirokje beschikbaar in bosje op het einde van E17 Shell parking in Marke richting Kortrijk.  

Tussen mijn billen
Lucas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage vanavond
Wie zin in een deugddoende massage van kop tot teen vanavond? Ik zoek gast tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie, ik kan masker voorzien). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob (met condoom kan) op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz. Eerder laat, ik antwoord rond 22u normaal.  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Frank 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Lekker Haarloos !
Wil voor lange tijd of definitief haarloos,glad zijn! Voor sauna, naaktstrand gebruik als slet. Oksels,billen,ballen ,sterretje, staaf, alle schaamhaar! Epileren(mag met pincet een beetje pijnlijk maar wel geil) waxen,laseren. Tegenprestatie kan best.  

 Lekker  Haarloos !
Jens 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage
Wie zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek gast tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
Soft erotica 39 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Met de billen bloot
Wie ontvangt deze jongen/heer om als ik bij jou heenkom een leuke avond te hebben , samen naakt en soft strelen, lukken, pijpen , dus jij ook netjes gewassen en wil ook een discrete leuke hete avond, vertel wie je bent en waar je mij ontvangt  

Met de billen bloot
kris75 49 jaar West-Vlaanderen - Damme
massage
Hallo, ben slanke man, zou graag iemand vinden die mij vanavond komt masseren, ik kan ook verplaaatsen. Het is dus voor de massage, ik wil geen mannen neuken of pijpen. Maar ik geef mij wel over aan je, je mag alles doem met mij, ook vind ik het geil als je rustig initiatief neemt en als ik plots jouw paal tussen mijn billen voel...  
  1   2   3   4   5