Zoeken naar thuis pijpen

Uw zoekactie voor thuis pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ervaring zoekend 36 jaar Antwerpen - Mechelen
Bi(schierige) man zoekt NU nog pijpbeurt!
Ik zoek deze nacht nog een lekkere pijpbeurt! Liefst iemand die ervaren is en een jongere onervaren man kan geruststellen. Ik ben feitelijk hetero, maar heb ook een voorliefde voor lekkere stijve lullen. Heb jaren geleden in mijn tienerjaren hier weliswaar ervaring mee gehad en tot dusver moet ik zeggen dat ik de beste pijpbeurt ooit van een man heb gehad. Ookal heeft die ervaring mij ook geleerd dat ik wel absoluut hetero ben, maar zoals gezegd dus wel met mijn bischierig kantje dat ik stijve lullen zo lekker vind! Indien de klik goed zit, wil ik zelf ook wel pijpen, maar in eerste instantie dus om mijn zak te legen! Wie wilt NU nog?  

Bi(schierige) man zoekt NU nog pijpbeurt!
Cin 33 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Onervaren zoekt geile eerste bi sex date
Hoi, Ik ben oorspronkelijk uit Polen, 33, 185, 100, 13cm, baard, behaarde lichaam,. Zoek een gezonde, soa vrije (graag bewijs) top/versa, liefst onbesneden, leeftijd 18-70, die wilt mij pijpen, lekker rimmen en lekker in mijn ass klaarkomen. Ik kan mij verplaatsen tussen 10:00-14:00. Graag langdurige pijp/film/cum sessie let porno in de achtergrond, bij klik regelmatig. Kan voorlopig niet ontvangen. Kan mij verplaatsen tot 40km rond Oudenaarde. Enkel serieuze en vriendelijke gasten.  
gisteren
Anoniem 36 jaar Limburg - Hamont-Achel
Anonieme pijpbeurt
36 173 58 Wie wil anoniem gepijpt worden? Ik ga op mijn knieen, jij blijft onherkenbaar. Zonder woorden, pijpen en weer weg. Stuur stats en concreet voorstel. Enkel slank verzorgd en jonger dan 35j. Regio Achel, geen fake aub. Graag vast voor vaker  
gisteren
Glenn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Lekkere lul gezocht op te pijpen
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
Bert 60 jaar Limburg - Lommel 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een geile man die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan even contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Zaterdagochtend al vanaf 05:00u beschikbaar!!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Jeff1972 51 jaar Antwerpen - Ravels
Zoek versa of top voor vanavond
Welke versa / top heeft er nog zin om vanavond lekker samen de jacuzzi in te gaan en van daaruit lekker op te bouwen naar heerlijk wederzijds genot. Ben sportief gebouwde man. 51-183-83-15. Ben zelf versa en hou van pijpen, rimmen, neuken........ Hygiene en discretie gevraagd, dan is er veel mogelijk. Hopelijk tot straks nog.  

Zoek versa of top voor vanavond
gisteren
Jeux 48 jaar West-Vlaanderen - Menen
Onderdanige zoekt
Ik zou graag ´n dominante man ontvangen die mij hem langdurig doet rimmen, pijpen, .... Aub no fake. Liefst ouder, volslank mag zeker ook.  
gisteren
Geile paal 56 jaar Antwerpen - Beerse
Wie pijpt en rukt mij vanavond/vannacht
Wie kan mij vanavond of vannacht ontvangen om mij te pijpen. En te rukken.is wederzijds mogelijk. Kan alleen verplaatsen in de regio Beerse, Merksplas, Vosselaar, Rijkevorsel. Ben weinig behaard, 175,78,16*4  
horny bottem 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
tops gezocht /vanavond /morgen en zondag
wie zin heeft in een lekker smal kontje om bare of met condoom te neuken is welkom ,hou van pijpen ,geneukt worden ,slikken ,plas ,poppers ,lingerie en mss heb jij wel een fantasie ,laat maar weten ,meerdere mag zeker, reactie met stats en foto is antwoord en foto retour ,leeftijd onbelangrijk ,wel graag -85kg ik ben 58-172-70-16-glad  

tops gezocht /vanavond /morgen en zondag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10