Zoeken naar sta

Uw zoekactie voor sta leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lekkertje 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie heeft nu zin?
Zijn er hier nog hete jongens/mannen tot max. 40j om heerlijk te verwennen? Sta open voor veel, behalve extreme zaken. Kan ontvangen en verplaatsen. Geen fakers aub!  
David 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie zin om
Deze middag gepijpt te worden ik verplaats enkel ben discreet en dit verlang ik ook Wie ontvangt en heeft veel melk voor mij 45 165 60 kg Uit blanjenberge Laat maqr horen wat je wil sta voor verl open en ben wel gewill8g  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Jonge gast 21 jaar Limburg - Genk
Zoekt jonge gast die af en toe wilt afspreken x
Heyy ik ben jonge gast van 20 jaar en ik ontvang. Ik zou graag een leuke man ontvangen voor Samen te genieten met elkaar ik sta voor heel veel open maar alles kunnen we bespreken liefst geen mannen boven de 40. Stuur aub je status en foto van en pik. Ik kan morgen voormiddag ontvangen stuur me snel xx  
Pijper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek mannen tussen 25 en 35 jaar die ik mag pijpen.
Ben je tussen 25 en 35 jaar dan wil ik je graag aftrekken en of pijpen, alles volgens jouw wensen, met of zonder condoom. Jij mag passief blijven, maar indien je actief wilt meespelen,geen probleem,sta voor veel open.  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel ik ben en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie zoekt dit ?
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed of tafel. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me voorover, buik op bed of tafel, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Exibi 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Omgeving Wetteren-Aalst
Ben op de baan omgeving Wetteren-Lede-Aalst. Ik kom me graag naakt aan je tonen. Natuurlijk mag je alles rustig bekijken en betasten, en nog meer indien je dat wenst. Sta voor veel open.  
Rik 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ben op ontdekking
Morgen ben ik vrij in Kortrijk om 9u. Welke man wil gezellig en met respect elkaar verwennen . Jij ben iemand die de touwtjes in handen moeten nemen tot ik heet sta . Dan kan er veel .Én sta ik voor veel open. Alles is bespreekbaar Wie kan ontvangen  
XXdate 31 jaar Limburg - Peer
Wordt er ook nog echt gedate??
Beetje gefrustreerd in de reacties die ik heb gehad zet ik een nieuw zoekertje. Ben een jonge gast van 31j uit peer die opzoek is naar wat plezier en spanning in het leven. ben netjes verzorgd en respectvol. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10