Zoeken naar spreekt

Uw zoekactie voor spreekt leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Naaktliefhebber 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek een katholieke heer
Ik hoop nog steeds een katholieke man te kunnen ontmoeten voor een gesprekje terwijl ik poedelnaakt ben. Een geestelijke zou natuurlijk ideaal zijn. Discretie spreekt vanzelf.  
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren bottom zoekt dominante top
Wie spreekt met me af en zet mij op mij knieën en steekt je lul in mijn mondje en ik begin je te pijpen je houdt mijn hoofdje vast en begint je lul in mijn keeltje te drukken dan begin je mijn keeltje door te neuken en erna begin je mij te neuken en geniet je van mijn vrouwelijke billen kleine beentje en kleine voetje omgeving harmonie buiten of jij moet kunnen ontvangen anders niet  
Nils 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bischierig
Goeiemorgen, zelf nog nooit iets met man gedaan maar het spreekt me wel aan. Af en toe kijk ik eens naar een man en denk of fantaseer hoe dat dan zou voelen. Wil veel proberen en wil me laten gaan ook. Dus geen remmingen. Wel netjes en respectvol. Ik kan naar jou toe komen (waar dat ook mag zijn) en dan kunnen we spelen. Bij mij kan eventueel ook. Heb hier echt wel zin in.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
Tom 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie ontvangt me of spreekt outdoor af?regio merksem schoten
Wie kom ik straks tegen of stuurt me zinn adress regio merksem - schoten lekkere pijplul gezocht,zelf versa . Geen fakers  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Biman 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Ergens rond 16 u?
Wie spreekt met me af voor een cardate , je stapt bij mij in haalt je pik te voorschijn en ik buk over je heen om hem helemaal leeg te maken . Natuurlijk verzorgt fris gewassen en discretie is wel van heel groot belang.  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
  1   2   3   4