Zoeken naar slankextra

Uw zoekactie voor slankextra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bibot 50 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
zoek oudere mstr die ontvangt en v me neukslet mkt
ben slank niet-roker en zoek niet-roker oudere meester liefst iemand die meestal thuis is en kan ontvangen en van me een lekkere neukslet maakt naakt toont aan je bezoek en ook laat gebruiken door je bezoek en anderen ben altijd geil discreet  
Jan 44 jaar Limburg - Overpelt
Top zoekt bot
Toevallig een slank botje aanwezig voor sportieve xl  
Geil 53 jaar Antwerpen - Boechout
Wil bewerkt worden
Welke jonge man komt mij rukken? Wel in jou geblindeerde wagen camionette Ben slank en goed voorzien Enkel in Boechout Graag reactie met je Stats aub  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Ik zou graag eens een stijve paal van een jonge gast in mijn hand houden. Wie voelt zich geroepen? Je bent bij voorkeur slank, tussen 18 en 25 en je kan ergens ontvangen. Rukken kan ook maar pijpen doe ik niet. Alles zeer discreet en ik verwacht niets terug. Ik ben 50 jaar en ook slank. Ik verplaats in omgeving van Gent, Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde. Wie reageert en aan de voorwaarden voldoet, krijgt antwoord.  

Gezocht
Panty 50 jaar Antwerpen - Hove
Panty plezier
Goedenavond. Ik ben gek op benen gehuld in panty. Zoek gelijkgestemde in de regio. Ben slank en zeer verzorgd, goodlooking en quasi onbehaard, 182 78 52,geen bbs,geen tattoos noch piercings, niet-roker,gehuwd maar bi. Zoek iemand in dezelfde situatie. Wie komt langs?  

Panty plezier
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Massage
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Massage
gisteren
Zoekertje 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik zoek jong gezelschap voor soft date!
Hoi, heeft er iemand jong (slank) tussen 18-30 jaar, zin in oudere jongen, 55, 172, 82 , niet groot geschapen? Lekker knuffelen, rukken, pijpen, maar zonder anaal! Hygiene en netheid gevraagd en geboden! stuur bij interesse even je stats door, en wie weet zien we elkaar heel binnenkort om samen eens lekker te genieten van elkaar! Met vriendelijke groeten..xxx P.S graag 's avonds aub, overnachten is mogelijk!  
gisteren
Bi-ontdekker 40 jaar Noord-Brabant - Valkenswaard
Ontmaagding
Hallo, Om te beginnen… ik val niet op mannen. Maar toch zou ik willen weten hoe het voelt om genomen te worden. Welke niet te groot geschapen man zou me deze ervaring willen geven. Uiteraard wel veilig! Ben slank van postuur.  
gisteren
bibot 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Laureins
zoek oudere vaste mstr die ontvangt en v me slet mkt
ben slank niet-roker en zoek niet-roker oudere meester liefst iemand die meestal thuis is en kan ontvangen en van me een lekkere neukslet maakt en me bij hem ook door anderen laat neuken ben altijd geil discreet  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10