Zoeken naar scenario

Uw zoekactie voor scenario leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Masseur 25 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie wil een massage
Welke goedgeschapen man wil er een korte massage volgens dit scenario: Ik kom bij jou thuis terwijl je al geblinddoekt klaar ligt (jij ziet mij dus niet). Ik begin je rustig te masseren en zal een teken doen om je op te draaien. Als je je omdraait trek ik je lekker af tot je spuit. Massageolie kan gebruikt worden als jij dat hebt liggen. Stuur zeker bij je reactie een foto van je gereedschap en misschien tot zo  
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
Wesley 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
. ... wie wil mijn kontje?....
Ik ben verzorgde bottom gast 53j/1m81/77kg/17x4 in boxer uit kortrijk. Wie deze namiddag zin in een pijpmondje en neuk kontje? Scenario mag je zelf verzinnen!ik kan niet ontvangen.  

                          .  ... wie wil mijn kontje?....
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Bart 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geil met dit mooiere weer?
Deze jonge, niet onknappe, snaak van 28 lentes krijgt plots erg veel zin met dit mooiere weer. Jij ook? Ik kan straks ontvangen voor een geile date. Heb je al een ideetje/scenario, stuur het graag door. Onder de juiste omstandigheden voor veel open. Pleziermiddel? +++ Tot zo?  
biboy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Kevin 36 jaar Antwerpen - Edegem
Op zoek naar een jonge onderdanige man
Ik ben op zoek naar een jonge onderdanige man. Onervaren mag zeker ook. Liefst weinig of niet behaard. Ik heb het volgende scenario in gedachte. Je komt binnen en ik zeg je dat je je moet uitkleden en ik bekijk je volledig. Daarna dwing ik je op je knieën en maak je mijn broek los. Dan begin je je me te pijpen. Daarna neuk ik je in je kontje. Ik wil ook klaarkomen op je gezicht of in je mond. Heb je interesse stel jezelf dan even voor  
Bart 35 jaar Limburg - HASSELT
Voor nu
Voor nu! Ben momenteel (22u45) ter hoogte van Herentals en rij naar Tongeren. Ik wil graag onderweg stoppen voor wat fun. Sta voor zeer veel open. Liefst kom ik binnen, doe direct al mijn kleren uit en dan ben ik van jou. Reageer met stats en scenario. Jonger dan 50 aub.  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Beginnende cd 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Massage in bikini
Iemand die het scenario zoals op onderstaande foto ziet zitten? Jij ontvangt me morgen 27/05 overdag om een massage te geven. Ik kleed me uit, leg me klaar en dan zie je mijn bikini. Wat zou je doen?  

Massage in bikini
  1   2   3   4   5   6