Zoeken naar overheen mijn lichaam

Uw zoekactie voor overheen mijn lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kempen37 37 jaar Antwerpen - Mol
Discrete fwb
Wie o wie heeft af en toe ook eens zin in een man? Discretie, hygiëne en wederzijds respect is belangrijk. Samen elkaars lichaam ontdekken en van elkaar genieten? Of geniet je liever passief van een pijp- en likbeurt? Ik kan soms ontvangen, outdoor kan ook leuk zijn.  
Massage.gun 64 jaar Antwerpen - Kontich
Penis massage met massage gun
Een zalige ervaring dat je niet mag missen, als je kunt ontvangen of op kamer gaan wil ik je wel laten genieten ook je gehele lichaam kan onder handen genomen worden je moet wel woensdag 5 juni overdag kunnen afspreken liefst in de voormiddag en tot 15u gelieve te reageren met volledige stats + foto van voor en achterkant  

Penis massage met massage gun
Man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Masseur gezocht
Zoek voor vandaag iemand die een lichaamsmassage geeft en kan ontvangen. Mijn stats zijn 33/170/75/18.  
Ella 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Deze avond vanaf 22uur
Zoek ik een leuke date. Ik ben Ella een lief en gewillig cd 179m 63kg heel slank en volledig glad lichaam. Respect en hygiëne zijn heel belangrijk.liefst iemand rond mijn leeftijd en ouder. Ik verwen en veel kan.. Stuur een reactie met je stats en wat je graag zou willen doen..eventueel ook een foto. Groetjes en kus Ella.xxc  

Deze avond vanaf 22uur
Genieter 53 jaar Antwerpen - Lier
Gezocht: de beste alleslikker!
Ben jij diegene die ik zoek? Ben jij de man/cd/trav/trans die echt gepassioneerd is door het likken van een mannenlichaam op alle plaatsen, dan zoek ik jou. Ik geniet daar enorm van en als ik dan heet word dan wil ik ook gerukt worden of mezelf rukken terwijl jij mij aan het likken bent. Contacteer mij en we spreken af. 53/188/95/13×5  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
JJJ 53 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
Ik ben onderweg van Calais naar Sint-Niklaas via veurne. Oostende, Gent. Wie wil door dit geile pijpsletje diep gepijpt worden of eventueel mij neuken. Ik ben 54/1m82/70kg onbehaard lichaam. Je moet me wel kunnen ontvangen. Kinky of pervers kan ook. Enkel nu.  

Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VANAVOND . Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen  VANAVOND
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10