Zoeken naar onderdanig zijn

Uw zoekactie voor onderdanig zijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Zelf wil ik niet klaarkomen. Pijpen zeker in het begin ook safe met condoom. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust xxx  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
gezocht pijpsletje
Zoek onderdanig en gehoorzaam pijpsletje... om paal te verwennen pijpen en slikken...174-87-50..18_5  

gezocht pijpsletje
Sletje 50 jaar Limburg - HASSELT
Onderdanig sletje
Wel dominante top ontvangt mij en wil mij eens goed gebruiken voor zijn lusten. Ben 50/183/79/17/4 intiem kaal  

Onderdanig sletje
gisteren
Enjoy 33 jaar Antwerpen - Borsbeek
Pijpslet gezocht .... nu 01.30 uur
M30 175 80 16x5 top (hetero) welke onderdanig slet komt me leegzuigen eventueel meer hygiene gevraagd discretie geboden en gevraagd enkel sturen als je nu effectief kan komen ...  
Joske 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Voyeur
Hallo, hoewel ik hetero ben zou ik mij heel graag eens masturberen voor een gayman (70+ is een must) bij u thuis of ergens in de natuur. (Ik kan niet ontvangen.) Dit geeft mij een onderdanig gevoel, zou dit echt eens willen meemaken. Ben helaas bijna 61, slank en 1m80. Enkel omgeving 016 aub. Groetekes.  
Jos 60 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Rukken
Graag naakt en onderdanig. Opdrachten uitvoeren. Geïnspireerd in bdsm maar geen ervaring. Doe een voorstel. Waar kan ik heen  
andre 68 jaar Limburg - Opglabbeek
Bottom slaaf slet zoekt
Ik ben op vakantie in Limburg zoek een date op verplaatsing woensdagavond donderdag overdag. Ik ben bottom onderdanig slaafs voor veel te vinden. Geil kinky en veel meer. Liefst voor senior of senioren. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real.  
Stef 32 jaar Antwerpen - Malle
Eerste ervaring
Ik ben 32/170/70/16 en eerder onderdanig bot ingesteld. Ik heb weinig ervaring met mannen maar ben al een hele tijd op zoek! Ik zou vanavond kunnen verplaatsen en afspreken, liefst met iemand van ongeveer mijn leeftijd/generatie. Ik stuur graag een foto op reply als je zelf eentje meestuurt!  
cumdump 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
jonge gast zoekt echte veelspuiters
Hey, 23-182-73 onbehaard bot en een beetje onderdanig. Ik zoek mannen van 40+ die enorm veel of ver kunnen spuiten, en het graag eens aan mij willen laten zien. Ik kan soms ontvangen, kan verplaatsen of outdoor is ook een optie. Reageer met meer dan enkel je stats.  
oom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neefje gezocht (18-29)
Ik ben de lieve oom die vele jaren hard aan het werk was in ver weg. Nu ben ik terug en sta te kijken van hoe volwassen je geworden bent. Dat wil ik ook van nabij onderzoeken. Ik nodig je uit je jeans los te ritsen en ben meteen onder de indruk van de dikke bobbel in je slipje. Je hebt er geen bezwaar tegen dat ik die betast, wat ik kan merken onder mijn hand, die meer en meer gevuld raakt met jouw opwinding. Ik vraag je je slipje uit te doen en verzoek je hetzelfde te doen bij je oom: je trekt de elastiek over mijn krachtige erectie en mijn kaarsrechte penis slaat met een klap tegen mijn onderbuik. Je kijkt met grote ogen. Nu wil ik dat neefje helemaal uit de kleren gaat. Wat een jonge schoonheid! Ik kan nauwelijks wachten om de gevoelige plekjes van je lijf (tepeltjes, kontje, balletjes, toompje) te ontdekken en je met zachte maar zekere hand erotisch genot te geven. Ik: zoals je ziet op de foto (1m78, 65kg) en lichtjes dominant. Jij: 18-29j, twink-type en lichtjes onderdanig.  

neefje gezocht (18-29)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10