Zoeken naar morgen 9u

Uw zoekactie voor morgen 9u leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Date 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Soft
Hallo, ik ben 46/180/78 en zoek voor morgen date met 55-65j voor (enkel) wederzijds rukken, bij voorkeur rond 9u en in de buurt van Aalst. Wie wil mij ontvangen?  
gisteren
Nico 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Enkel als je kan ontvangen
Hallo. Ik zoek een man die KAN ONTVANGEN Nu vrijdag om 9u . Ik kom je een lekker massage geven . Zal je kontje lul en ballen goed onder handen nemen . Jij mag tijdens de massage mij ook betasten . Enkel als je kan ontvangen in stekene en olie heb  
Slaafje s 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaafje moet rukken samen
Ik slaafje van Aarschot moet bevel van meesteres samen met jonge gast rukken! Wie wil samen rukken en wie weet! Wel voor nu en voor 9u  

Slaafje moet rukken samen
Tom 30 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Botje op zoek
Naar lekkere xdate morgenochtend (woensdag) rond 8u30 a 9u... Je komt binnen, ik zit op mijn knieën klaar om je lekker stijf te pijpen, daarna neuk je mij hard, standje mag je zelf kiezen...  

Botje op zoek
davy 43 jaar Antwerpen - Hoboken
Leuke date
hoi, welke leuke man, nie te oud kan langskomen vanavond na 21U. Elkaar rukken, pijpen, strelen, samen spelen, ... graag discreet , verzorgd, volslank mag hoor.  
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kan nu langskomen om me te melken?
Ik ben op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Je mag me keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik kan ontvangen tot 17u45 ofwel vanavond na 21u.  
Pieter 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp jij geniet.
Ben een pijpsletje en zoek dus een man of mannen die zich enkel willen laten pijpen. Ik kan bijna elke werkdag tussen 9u en 14u in Antwerpen-centrum, Berchem, Borgerhout en Deurne. Uiterlijk en leeftijd heeft geen belang maar je moet wel kunnen ontvangen thuis of op je werk. Liefst voor regelmatig. Zo zou ik een aantal telefoonnummers willen die ik in code kan smsen waarna ik als je ja zegt binnen het half uur bij jou kan staan voor te pijpen. 42j, m72 73kg met klein stoppelbaardje  

Ik pijp jij geniet.
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor deze namiddag, vanavond of morgen
ben ik op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Veel is mogelijk, het mag ook wat kinky of risky zijn. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Voor deze namiddag, deze avond na 21u of morgen in de loop van de dag.  
Ron 66 jaar Antwerpen - Deurne
Wie kan er langskomen
Ik 66j X 77kg X lul 15 kaal ontvang van 16u tot 19u en na 21u, Hou van langdurig tongzoenen,pijpen,rimmen, neuken ben100% bottom slik sperma. Alles mag niets moet. Ouderdom en met kleur zeker welkom. Meerderen ook welkom.  

Wie kan er langskomen
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 09u00) vandaag vanaf 09u00 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
  1   2   3   4   5