Zoeken naar mij klaarkomt

Uw zoekactie voor mij klaarkomt leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Oudje 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dikke grote gezocht
Oude getrouwde geilaard met klein slap pietje dat nog moeilijk recht komt en waar veel werk aan is om er nog een paar druppeltjes uit te krijgen, zoekt een man, leeftijd onbelangrijk, met een zeer dikke en liefst grote penis en met een grote balzak gevuld met dikke ballen, om er langdurig mee te spelen tot hij klaarkomt. Niet voor vandaag. Kan soms ontvangen.  
Pijpslet 64 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Cardate/pijpdate
Deze week kan ik iedere avond tot zeer laat verplaatsen voor een cardate. Je stapt in mijn wagen en ik pijp je tot je in mijn mond klaarkomt en ik je zaad kan slikken. Laat tijdig weten waar en wanneer. Vermeld ook je leeftijd. Je bent wel +18 en proper gewassen pik  
Pijpslet 28 jaar Antwerpen - Beerse
Ik wil een bukkake
Ik ben een 28jarige (1m70, 72kg) gebonden hetero met sterke bottom feelings. Welke dominante, verzorgde man kan in de late namiddag/avond langskomen om mijn gezicht vol te spuiten? Ik pijp en ruk je tot je bijna klaarkomt en dan trek je jezelf af tot de laatste drubbel op men gezicht hangt. Stuur je stats + foymto als je vandaag nog kan langskomen  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik ben op zoek naar een vaste sloppy pijp sletje. Jij bent volledig glad mooi kontje geen baard of snor. Jij kunt ontvangen in de regio Antwerpen centrum of Turnhout centrum je hebt geen probleem om een herkenbaar foto om te kijken of het goed zit. Jij pijpt graag je neemt er graag de tijd voor. Je durft geil in de ogen kijken. Je wil dat ik niet snel spiut. Want je bent er gek van hoe mijn lul in jouw mondje geleid na een tijdje. Neem ik jouw hoofd vast en begin ik jouw mondje stevig te neuken tot ik kreunend klaarkomt in jouw mondje. Waar jij alles netjes slikt. Daarna praten wij wat en nu wil je hem in jouw lekker kontje geleiden ik neuk jouw nu rustig in meer dan 1 strandje en ik neuk je wel bare. Ik ben 100% save. Maar met kan ook hoor. Maar dan wel tijdelijk. Wie op wie. Heb ik jouw intresse gewekt stuur me maar geen fake. Ik ben een jonge 50ger met een gezonde libido. Tot 1 van de dagen misschien. Pijp jij mij naar de hemel??? Straks  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en sint-amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
horny trav 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Sta open voor veel
Ik kleed me graag als elegante vrouw. En wil ook genomen worden als een vrouw en wil pijpen tot je klaarkomt in me mond. Of je mag op mijn lichaam spuiten.  

Sta open voor veel
Pch 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Wie wilt nu gepijpt worden ? Regio Menen. Discretie verzekerd
Welke gast wilt nu discreet gepijpt worden? In u auto of ergens outdoor regio Menen. We spreken af en je laat u broek zakken, ik doe de rest ;) Ik pijp tot je klaarkomt in m’n mond Discretie spreekt voor zich.. Bij interesse mail je maar met wat info vn u ;) Wie weet tot straks ;)  
Julie 38 jaar Limburg - Maaseik
Cd/travje zoekt man
Hoi, Ik ben Julie een CD/Travje. Mijn stats zijn 191 87 17. Ik ben op zoek naar een man die mij kan ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen om samen lekkere seks te hebben. Ik zoek een daddy die me zo op regelmatige basis kan ontvangen. Ikzelf gedraag me vrouwelijk en wil dan ook zo behandeld worden. Mijn pik is bijzaak tenzij ik deze zelf aanbied. Ik ben vooral een gever die jouw pik zal plezieren. Pijpen doe ik heel graag, lekker lang en diep. Verder hou ik van kussen, tongen, je rukken, me laten rimmen, 69,.... Als je lekker hard bent dan bied ik je mijn gaatje aan, het liefst zit ik cowgirl maar alle andere standjes mogen zeker ook. Wanneer je spuit bepaal jij zelf waar je klaarkomt, al neukend, over men kontje, over gezicht, in men mondje... Ik slik je zaad door. Poppers zijn altijd geil. Woon jij in mijn regio? Ben je discreet en kan je ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen? Kan je je vinden in wat ik zoek? Stuur me dan een berichtje.  

Cd/travje zoekt man
Alex 34 jaar Limburg - Bilzen
pijpen
Waar kan ik regio bilzen hoeselt tongeren langskomen om een man te bevredigen? Ik kom binnen, en pijp je tot je klaarkomt en ben weer weg.  
10 dagen
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke bischierige man heeft zin en loopt geil?
Zou graag afspreken met een bischierige man die geil loopt en is om zich naakt te laten bekijken, zijn pik en ballen te laten keuren en bespelen,... dat maakt me geil en dan mag je mij laten spuiten. Maakt niet uit of of je klein geschapen bent, geen erectie meer hebt, vlug klaarkomt,... als ik maar met je kan spelen en lekker geil wordt. Ook tv, cd, sissy is welkom. Een pluspunt is dat je onderdanig bent en onervaren.  
  1   2   3   4