Zoeken naar mega knap

Uw zoekactie voor mega knap leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fun 33 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Senior gezocht voor pijp + rimm sessies
Hoi. Ik ben 33, 183, 100, 13, sterk, behaard lichaam, knap en mannelijk. Ik ben op zoek naar een vriendelijke, onderdanige soa vrije senior - hoe ouder, hoe liever. Graag grijze haren, snor en/of baard. 70+. Mollig, impotent, beperkte mobiliteit welkom. Iemand die mijn penis traag pijpt, ballen zachtjes likt en zeker graag rimmt. Ik blijf passief. Voorlopig kan ik niet ontvangen, maar in de toekomst wel. Bij klik kan regelmatig, 2 kier per week... Graag serieuze reacties met wat uitleg, foto ook welkom.  
zoek 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse lustslet
Ben opzoek naar een verwijfde gaymaster die mij kan ontvangen in het Antwerpse.Mijn stats,61/189/92/16/4/ Heb geen baard,bril of snor.U ook geen baard of snor (daar knap ik op af) Ik ben zeer beleefd,gehoorzaam en onderdanig,u mag mij ook leibanden of dressen naar believen.Ik hou van tongen,strelen,voetjes adoreren,dildoplay,lekker lang pijpen,rollenspel.Indien interesse kom ik graag naar u toe,pas volgende week.Voorwaarden,mij kunnen ontvangen in het Antwerpse,geen baard of snor aub.Ik kom mijn afspraken altijd na.ben ook van het Antwerpse.Ook mooi intiem geschoren zijn,ben ik ook.  
Jonas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Rimmer of pijper
Ik rim geregeld een hetero kerel uit het Leuvense die zich terwijl graag afrukt. Nu zijn we op zoek naar een derde jonge kerel die zin heeft om hem terwijl te pijpen zodat hij tegelijkertijd gepijpt en gerimd wordt door iemand. Hij heeft knap sportief kontje en spuit veel. Jij mag ofwel pijpen ofwel rimmen. Liefst iemand uit Leuven die vlot kan verplaatsen of ontvangen.  
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
Massageboy 26 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie wil massage
Hallo heren ik ben een bischierige jongen die graag een man wil masseren en ontdekken, wie is er kandidaat daar voor? Graag verzorgde mannen max 45 jr ik kan me verplaatsen.. graag reageren met u stats en dick foto.. ik ben zelf een verzorgde knap jongen..  

Wie wil massage
Jens 26 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Pijpen
Is er een jongen, slank gebouwd en knap die eens zou willen pijpen langs beide kanten? Ik u en jij mij? Liefst tot max 25 jaar. Laat maar weten. Ik heb er zin in. Ben zelf 27, goed geschapen en ook slank normaal gebouwd.  
11 dagen
Wout 34 jaar Antwerpen - Brecht
Ben opzoek naar een mature slanke man tussen 30 en 50 lente's jong!
Hallo mannen, Ikzelf ben een jongeman van 34 die vrij weinig ervaring met een man heeft (kom uit een hetero relatie). Maar nu ik single ben wil ik toch wel meer ontdekken. Het zou fantastisch zijn mocht ik iemand leren kennen die mss in dezelfde situatie zit,of een man die nog in een hetero relatie zit maar ook discreet meer verlangt... Kortom zoek ik een echte man die zelfs een tikkeltje dominant mag zijn! Uiterlijk niet echt belangrijk,al knap ik wel af op struize boys,sorry! liefst niet te jong,maar ook niet +55...! Ikzelf ben 34/1.91/85 regio Noorderkempen. Ben benieuwd naar jullie reacties, en hopelijk zit er 1 man tussen waar ik een mooie tijd mee kan beleven! Zeker stats en regio vermelden...anders geen reactie. Groeten  
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
  1   2   3   4