Zoeken naar medisch

Uw zoekactie voor medisch leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Spannende avontuurtjes
Rijpere hetero softbi zoekt wat fun. Heb jij lingerie, foto's of filmkes van je vrouw, of van jullie? Tijdens het kijken ruk ik mezelf of kan jij handje of mondje helpen? Voor een medisch rollenspel zoek ik ook eerder onderdanige jongeman of koppel. Alles discreet en met de nodige hygiëne.  
Spannend 56 jaar Limburg - HASSELT
(Ont)spanning en meer.....
Heteroman met beetje soft bi ervaring wil wat experimenteren met een eerder onderdanige jongeman van max 35 jaar. Een medisch schoolonderzoek waar de dokter je volledig onderzoekt, keurt en betast. Of je komt voor een ontspannende lichaamsmassage met wat extra? Of je komt op bezoek bij een nonkel, leraar, buurman, en je wordt gedwongen je uit te kleden, je te laten betasten... Bij klik voor regelmatig en meer mogelijk. Antwoorden wie je bent, van waar je bent en wat je zoekt!  
Piet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Onderzoek
Dag heren, Ik ben al een tijdje op zoek naar een (pseudo)arts die me eens grondig kan onderzoeken/opdrachten laat uitvoeren. Liefst zo waarheidsgetrouw mogelijk. Leeftijd arts speelt geen rol, gaat over het medisch spel. Ikzelf: 38/173/70 Kan vlot verplaatsen. Tot snel ;-)  

Onderzoek
Tom 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
medische onderzoek
ik wil graag een grondig medisch schoolonderzoek herbeleven met alleen (zweet) sokken en broekje aan in gang wachten om bij de doc te komen. graag voorstel voor onderzoeken, stats, instrumenten en eventueel foto is zeker antwoord terug. nadien rollen omdraaien is ook een mogelijkheid. andere voorstellen voor een spannend onderzoek ook welkom  

medische onderzoek
27 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
31 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
31 dagen
Pieter 30 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Geile date waar alles mogelijk is
Wie heeft zin om vandaag een geile date te beleven? Elkaar lekker pijpen, meer kan ook bij de juiste klik. Ook een 'dokter' of 'verpleger' is welkom voor een medisch onderzoek. Wil me graag eens laten onderzoeken van kop tot teen. Regio Gent Deinze Oudenaarde Waregem