Zoeken naar mag ik vandaag

Uw zoekactie voor mag ik vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Weerloos 39 jaar Limburg - Lanaken
Wie maakt mijn fantasie waar?
Ik ben op zoek naar iemand die mijn fantasie waar wil maken. Mijn fantasie is om (vastgebonden) te zijn en misbruikt te worden. Alles uiteraard safe en met vertrouwen. Ik sta voor veel zaken "open", 1 voorwaarde is dat je mij pas op het allerlaatste mag laten klaarkomen. Ik ben serieus, kan niet ontvangen maar ben bereidt om te verplaatsen, ook grotere afstanden. Wie laat mijn fantasie uitkomen? (Foto is ter impressie)  

Wie maakt mijn fantasie waar?
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gezocht...
Een slanke jonge gast/man die ik mag betasten, voelen,uitkleden, pijpen, rukken, je ballen leegzuigen... Zelf mag je passief blijven, geen verplichtingen. Graag iemand om regelmatig af te spreken, een vaste gast en niet ouder dan een 26 jaar. Starten met softdate(s) en als het klikt is later meer zeker mogelijk. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk maar niets is verplicht, alleen plezier en genieten. Ervaring is niet vereist en ik zoek geen allesdater. Discretie is wel vereist. Ik verplaats ruim en kan gemakkelijk ontvangen, cardate of outdoor is ook bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/176/83  
bot 53 jaar Antwerpen - Kasterlee
fister gezocht met ervaring voor Maandag 10/06 voormiddag
ik zoek een geile man die ervaring heeft met fisting en dit bij mij wil doen, eerst zachtjes oprekken om dan steetds verder te gaan, wie kan mij daarin helpen en ontvangen omgevind Turnhout, Kasterlee, Herentals, Retie . Ik heb dit reeds eerder ervaren en wil dit opneiwu beleven je mag mij na de fisting ongeremd doorneuken naar jou eigen verlangen en zin, graag berichtje met pik fot stats en vanwaar je bent voor maandag voormiddag . Heb je geen ervaring maar wil je dit toch proberen ook welkom wel hygiene en discretie gevraagd en geboden. Ik heb een volledig onthaard lichaam  
Pijper/Bottom 27 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Pijper/Slikker/Bottom zoekt een lekkere penis/zaad
Beste, 178/94/16 Chubby en licht behaarde bottom. Zoekt naar iemand om morgenvoormiddag te pijpen en me te laten neuken. Niets moet alles mag. Ik ontvang discreet, hygienisch vereist.  
Wim 59 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Sta geil wie ontvangt straks verplaats in omgeving
Ben geil en kom graag langs straks zin? Veel open discreet Pijp lik rim neuk niks moet alles kan ook tv of cd mag reacties geven  
Onderdanig 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie kan intieme delen scheren ?
Hallo, wie kan mij intiem scheren , ook mijn kontje Daarna pijp ik en mag je mijn glad kontje neuken.  
Pieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Daddy zoekt zoon
Ik ben een slanke top 58j 1m83 80kg 18x5 licht behaard en zoek jonge gast voor vanavond die mij wil afzuigen en die ik mag neuken. Ik ontvang op mijn appartement in Hamme.  

Daddy zoekt zoon
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik pijpen regio Brugge
39M 190 85kg Op zoek naar pijpdate regio Brugge. Enkel voor hygiënische mannen die intiem geschoren zijn. Je kan ontvangen of outdoor/car. Belangrijk: jij blijft passief. Graag reactie met je volledige stats indien interesse. Reactie met foto van speelgoed krijgt voorrang.  
seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
voor nu
Wie mag ik nu komen pijpen? Als je dat wil kussen we wat voel ik terwijl al eens in je broek laat ik hem dan zakken en betin ik je lekker te pijpen. Aanvullingen kunnen zeker ook laat gerust weten.  

voor nu
Gulzige pijper 52 jaar Antwerpen - Dessel
Gulzige Pijper zoekt stevige paal
Wie mag ik lekker afzuigen.... ik lik en slik. eventueel meer mogelijk. ik 52j, verzorgd, schoon, hygiënisch, niet rokend reageer met foto en omschrijving voor direct contact.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10