Zoeken naar mag altijd

Uw zoekactie voor mag altijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Edi 53 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Voor nu alles kan en mag
Ik bottom wil nu top met Xl verwennen tot einde kan ontvangen  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt vast contact
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter voldoe ik al je noden)  

Twink zoekt vast contact
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven. P.S. Enkel WhatsApp.(niet bellen)  
John 20 jaar Antwerpen - Mechelen
Leuke date gezocht
Hey allemaal ben john 20 uit de buurt van mechelen en zou graag een leuke tijd beleven met 1 of 2 andere mannen sta dus ook open voor een trio ik wil veel doen van normaal date date tot een soort van rollenspel ben eerder top maar bij de juiste klik kan zeker ook bottom juist niet extreme dingen kan spijtig genoeg niet ontvangen wel verplaatsen of op hotel of een cardate mijn stats zijn 20/178/72/15×4 bij intresse laat zeker je stats weten en wat je mischien wilt doen zoal een fotoote mag altijd  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie wil er vanavond leeg gezogen worden?
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en sint-amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie wil er vanavond leeg gezogen worden?
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile date gezocht. Ook 65+ en koppel m/v mag
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. En die em stijf krijgt met condoom Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord. Ook trio met m56 kan  

Geile date gezocht. Ook 65+ en koppel m/v mag
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Massage
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Massage
gisteren
Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Weekelijks zaad gezocht
Hallo ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mond krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. Eventueel regelmatig naar de sexcinema gaan en jou pik daar publiekelijk verwennen kan zeker, wie wil op mij komen geilen mij verwennen,bespelen en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, alles is bespreekbaar...ook cd s trafjes t girls welkom...veel kan zolang ik maar als vrouw behandeld wordt  
gisteren
bi man 63 63 jaar Vlaams-Brabant - Diest
oraal verwennen later meer
ben een gehuwde bi man,63 180 92kg 17x5 geen baard snor intiem geschoren en ben op zoek naar een leuke gezonde man die ik mag zuigen en die me wil onderspuiten ,graag op gezicht of in de mond kan ook.2 vrienden kan ook ik ontvang niet;neem men tijd en zoek voor vaker indien klik. Wie bezorgd me nog eens een lading zaad.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10