Zoeken naar lang neuken

Uw zoekactie voor lang neuken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stokstaartje 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile pijl gezocht om te berijden
Hoi, maak je mijn fantasie waar? Ik zoek een lekkere penis om af te rijden. We spreken af, je ligt klaar, ik maak je stijf en ik gebruik je... moest je nadien nog zin hebben, mag je me suf neuken... Belangrijk, ik kan niet ontvangen en verplaats me per fiets! Safe sex en discretie, gevraagd en geboden!  
Gino 48 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Zoek top of bottom
Chubby zoekt sexdate tussen 18j en 38j Hou van massage geven knuffelen betasten kussen Rimmen pijpen en mij laten neuken Omgekeerd mag ook alles bespreekbaar Hygiëne verreist en geboden Kan soms wel ontvangen te Merelbeke  
bil kontje bot 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
neukdate en/of assplay gezocht
Hey, ben een kleiner geschapen bottom met rond kontje. Ik zoek iemand die kan ontvangen om mijn kontje te neuken en/of assplay. IK kan dus enkel verplaatsen. Leeftijd geen belang. Bij reactie, laat weten vanwaar je bent en wat je voorstelt.  

neukdate en/of assplay gezocht
Ikke 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Neuken
Ben bi van 39 172 65kg intiem geschoren wil graag geneukt worden  
erik 73 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
wil me eens laten neuken
ik kan deze namiddag rond 14.00 uur ontvangen wil graag eens geneukt worden  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
2 zoekt 3 (of meer)
Hey! Wij zijn een gelegenheidskoppel die op zoek gaan naar een extra (versa)bottom om geile momenten te beleven. Onze stats : 41-182-89-bi top-intiem behaard en 40-175-72-gay bottom-glad geschoren. Jij bent max onze leeftijd en bent slank aangelegd. Je voelt je goed om samen met de vaste bot minstens anderhalf uur onder handen genomen worden door de top. Je pijpt en rimt graag, bent neukbaar (indien 1 van deze 3 zaken al niet kunnen hebben we geen interesse), wil oksels likken en indien je wenst kan je de bot ook neuken. Eerst 1 op 1 met de top ter kennismaking kan zeker voor gezorgd worden. Wij vragen en verwachten een goede hygiëne, de nodige discretie en vooral een geil ventje. :-) Tot binnenkort?  
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Zoek oudere verzorgde bottom voor vrijdag
Hey heren. Ik ben op zoek naar een verzorgde opa die mij vrijdagavond makkelijk kan ontvangen. Je pijpt en rimt graag en laat je neuken. Ik zoek iemand voor regelmatig. Vrijdag elkaar leren kennen en aanvoelen. Ben jij die opa die een vast sexmaatje zoekt...graag een eerlijk antwoord met foto.  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een geil kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje die je laat genieten van een goede pijpbeurt voordat je mijn kontje neukt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10