Zoeken naar koppels vandaag

Uw zoekactie voor koppels vandaag leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

DATE NU 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
DATE VANDAAG
47j /slank/blond/hoog libido/180gr/75kg/pik 20x6 gr/versa/onbehaard lichaam/chems vriendelijk/hou van lange sessie/ook trio/homo koppels/meerdere gasten/vreemde origine welkom/slaafjes en sletjes/ik kan ontvangen en verplaatsen/ik zoek voor nu /namiddag en avond/reageer met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik,via mail of whats app,geen privé nummers  

DATE VANDAAG
Joe Dalton 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn gangbang team?
Hi, ik ben 47 175 75 16*5 hetero maar niet bang van andermans lul. Ik zoek nog 2 of 3 maatjes om samen te adverteren en tegemoet te komen aan de vraag van sommige vrouwtjes of koppels naar een groepje verzorgde stijlvolle en potente kerels om het vrouwtje af te neuken. Stap 1 is selecteren en een fotoshoot met z'n drie of vieren maken. Dit zou komende donderdag 13/6 plaatsvinden. Zin om mee te doen? Reageer dan even op deze ad en we spreken verder af. Reageer aub enkel indien je je kan vrijmaken op donderdagavond en ook effectief komt. Graag met je stats en waar je vandaan bent.  

Wie komt er in mijn gangbang team?
Prettig Gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Hallo iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5, hetero maar seksueel en voor de spanning ook niet bang van andermans lul. Ik merk dat er bij koppels (m/v) een vraag is naar extra mannen voor een gangbang en dat men daarvoor graag mannen vraagt die elkaar kennen en elkaar ook gunnen. Om die reden zoek ik 3 mannen om samen een gangbang team te vormen om samen vrouwtjes te neuken waarbij een verloren hand of mond geen probleem is. Ik ben zelf en zoek mannen die intelligent zijn, sportief, verzorgd, kerngezond, normaal tot groot geschapen,correct in afspraken en in de mogelijkheid om op donderdagavond af te spreken. Interesse? Mail dan even, dan spreken we verder af. Eerste samenkomst is nu donderdag 13/6 voor een kennismaking, fotoshoot en rondetafelgesprek om samen een gangbang te organiseren voor het eerst op 20/6 . Reageer je met een woordje over jezelf, je stats en waar je vandaan bent?  

Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
Leo 66 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Senior bot
Zoek voor deze week dinsdagmorgen een date met ondernemende dominante 50+er. Veel kan geil kinky en meer vraag gerust ik onderdanig slaafs liefst verplaatsen soms discreet ontvangen. Ook voor koppels ik ben 178cm 88kg snor buikje niet behaard en real erectie wat moeilijker maar gaat nog. Bondage en zo kan allemaal.  
Jelle 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iemand voorstel?
Wie kan vanavond, elkaar lekker pijpen, kan neuken ,nog beter,ben versa. Kan ontvangen. Ook tv of koppels zijn lekker.  
DATE VANDAAG 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
DATE VANDAAG
47j /slank/blond/hoog libido/180gr/75kg/pik 20x6 gr/versa/onbehaard lichaam/chems vriendelijk/hou van lange sessie/ook trio/homo koppels/meerdere gasten/vreemde origine welkom/slaafjes en sletjes/ik kan ontvangen en verplaatsen/ik zoek voor nu /namiddag en avond/reageer met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik,via mail of whats app,geen privé nummers  

DATE VANDAAG
Geile groepsfun 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nu 21u tot 3u
Vanavond, vrijdag en zaterdagnacht. Hier lekker relaxen op het matrasje, met alles erop en aan. ik zoek nog wat geil volk erbij. Enkel sportief gebouwd en van 38 tot 59. Zelf ben ik bottom dus , liefst enkel tops en versa. Ik zoek ook geen Zaadslet die iedereen wil pijpen. Ik zoek actieve mannen/koppels. Vertel wie je bent (voor nu en morgen . Niet voor later. Wie komt meerelaxen en geilen. Veel kan.  

Nu 21u tot 3u
Rik 57 jaar Limburg - Genk
Iemand ?
Wie heeft aanstaande maandag zin im deze onervaren, verzorgde man van 57 te verwennen, ik kan ontvagen tussen 10u en 14u00, verzorgde en slankere types krijgen een voorkeur, koppels ook welkom. Groetjes  
12 dagen
Zoek gay koppel 58 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zoek gay koppel Ninove-Geraardsbergen-aalst
Ben 59 jaar 178 77 16/5 Ben bi en zoek een vast gay koppel waar ik af en doe eens kan mee doen! Ben onbehaard mooie strakke paal , ben zeer discreet en normale man die zeker wil bevriend worden en daarna zien we wel alles kan niks moet gewoon fun en geil niks minder niks meer pure sex! Ben beleefde man met respect voor elkaar bij intresse stuur maar dan geef ik meer info en foto’s van mijn paal! Zoek wel slanke verzorgde koppels voor trio maar af en doe en vast!  
  1   2   3