Zoeken naar klaar

Uw zoekactie voor klaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Dit bottem sletje 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch zoekt voor morgen ne lekkere top paal ik ontvang je morgen vanaf 8h tot 14h in een zaal beneden in kleedkamer in messelbroek veilig en discreet indien je wil zal ik naakt voor je klaar staan al kan en mag zeg maar wat je graag met me wil doen en het mag  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Lander 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
zoek gloryhole
hi wie heeft thuis een gloryhole en laat zijn paal er graag lekker door leegzuigen? Ik wil dat graag komen doen, of meer... Darkroom is ook lekker geil om te doen. We spreken of zien elkaar niet ervoor, jij doet lekker je zin, klaar en go. ben slanke bot 34j  
Wxx 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Wie komt anoniem de hoge hakken van mijn vrouw vol spuiten? Je ziet niemand, alles staat voor je klaar. Spuiten en weer weg. Wie heeft zin?  
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt spuiter
Zo zit ik klaar met blinddoek aan.Ik hoor en voel je dan graag spuitend klaarkomen als je me neukt Wie komt regelmatig spuiten?  

Bottom zoekt spuiter
Simon 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Tussen 10 en 12
Wie ontvangt me zo dadelijk om me discreet klaar te pijpen? Geen woorden, ik doe m’n broek open, jij pijpt me klaar en ik vertrek terug. Jij geblinddoekt is een extra kink voor mij, of gloryhole, maar hoeft niet. Beschrijving of foto zeer welkom  
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil Skypen? (En meer…)
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden. Bijvoorbeeld op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil! Daarna zeker ‘open’ om ook in het echt af te spreken!  

Wie wil Skypen? (En meer…)
Bra 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een man die mij laat spuiten
Ik ben 1.87m,94kg,mooi geschapen.ik zoek een man die mij klaar laat komen. Ik kan alleen verplaatsen  

Ik zoek een man die mij laat spuiten
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Pijpgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor deze namiddag
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10