Zoeken naar ik pijp

Uw zoekactie voor ik pijp leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
gezocht pijpsletje
Zoek onderdanig en gehoorzaam pijpsletje... om paal te verwennen pijpen en slikken...174-87-50..18_5  

gezocht pijpsletje
Pijpertje 48 jaar Antwerpen - Ranst
Soft date
Verzorgde 47 jarige slanke man zoekt iemand die kan ontvangen en graag eens gepijpt en gelikt wil worden tot het einde. Jij, hygiënisch fris, kan ontvangen. Rustige date, ik kom binnen pijp en rim je lekker tot je lekker klaarkomt in mijn mond en daarna ben ik terug weg. Ik stop rond 15u30-16u met werken. PS. Je mag ook passief blijven en gewoon genieten Niet teveel over en weer gemail, liever daden. ;) Hopelijk tot zo!  
Pat 49 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Pijpsletje, slaafje, zoekt meester. Heel veel kan
Ik ben een slaafje van 50j, normazl gebouwd.dat heel gewillig is en gehoorzaam. Ben zelf heel hygiënisch en dat is het enig dat ik vraag. En in mijn onderdanigheid kan er veel. Van mij neuken, ik pijp heel uitgebreid.je kan me laten slikken of op mijn face klaarkomen. Heb je iets in mind, vraag gerust. Ik zit op hotel vandaag en kan makkelijk ontvangen. Is in blankenberge. Kan me ook verplaatsen. Maar dan in omgeving van blankenberge of zeebrugge. Mail me en zeker antwoord. Ben trouw dus niet fake. Mag met foto maar moet niet.  

Pijpsletje,  slaafje, zoekt meester. Heel veel kan
Jan 43 jaar Antwerpen - Mechelen
voor nu
Hoi, Iemand nu in Mechelen die me kan ontvangen op kantoor, thuis of in zijn camionette. Ik pijp je lekker stijf, wat er dan gebeurd, hangt van jou af. Gr Jan 190 80 18  
Sami 23 jaar Limburg - As
Hetero
Hallo, ik ben een 23j hetero die wilt experimenteren. Ik zoek concreet, een man, niet al te oud die me een pijpbeurt wilt geven en me eventueel ook rimt voor de eerste keer. NIET neuken, zoenen of iets anders dan hier beschreven staat. Gr  

Hetero
Fred 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Bi pijpt
Bischierige kerel met beetje ervaring wil nog eens lekkere pik zuigen. Wie zoekt warm mondje en lekkere pijpbeurt? Shoot!  
Pijpslet 55 jaar Antwerpen - Kontich
Pijpslet
Alleen maar fakers hier ? Ik verlang naar een lekkere paal die ik kan likken en pijpen . Je spuit in mijn keel . Bij U , outdoor ( lekker weertje ) of cardate . Ik ben benieuwd .  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Ikke 56 jaar Limburg - HASSELT
Pijpdate
Single bi top is op zoek naar vast maatje om elkaar te pijpen en bij klik kan meer( voor jong presentje) reactie met onherkenbaar fotoke is pluspunt, fakers gelieve je te onthouden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10