Zoeken naar ik kan nu

Uw zoekactie voor ik kan nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Ik ontvang meestal vanaf 23u, discretie vereist! Verplaatsen kan ik zelden. Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Xxx 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek iemand die mij een massage komt geven. Ik kan zelf ontvangen!  
Marcel 49 jaar Antwerpen - Kalmthout
Botum opzoek
50 jarige botum is voor veel in 179. 91 kg 15x4cm getrimd met borsthaar Je mag me pijpen rimmen edgen vingeren open voor toys asplay Oprekking blinddoek en neukbaar Zelf aftrekken en pijpen Kan verplaatsen en ontvangen Bij interesse u foto en telefoonnummer afspreken via whatsapp  

Botum opzoek
Dick 54 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Vast contact
Ik ben een 54 jarige hetero man die opzoek is naar een buddy niet alleen voor de geile seks maar vooral ook voor een leuke babbel. Van mijn eenmalige ervaring weet ik dat ik zeer graag pijp maar een vaste buddy spreekt me meer aan. Goede afspraken hygiëne en discretie zijn een must Niet roker / intiem geschoren en liefst niet te zwaar gebouwd zijn belangrijk voor mij. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me 30km in de regio Indien u meer wilt weten , stuur me dan een berichtje met stats , wat je verwacht van onze date , en een leuke discrete foto en dan krijg je zeker een antwoord terug. Mijn stats zijn 54 175 92 17/4  
Schiettekatte Da 61 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Sexi man
Wie heeft er zin ben Bottom kan ontvangen Temse reactie met foto is een pluspunt  

Sexi man
pijpzoon 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Zoon zoekt Daddy
Hey Ik ben 24j, 1m79, 65kg, lang haar, onbehaard, GBBS, sportief gebouwd. Ik zoek een dominante daddy die kan ontvangen en ik regelmatig moet pijpen. graag een foto :)  
Onderdanige slet 38 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Onderdanige slet kan verplaatsen/ontvangen
Niet fake. Slet is beschikbaar. Je kan ze gebruiken om te neuken (safe) of je te laten pijpen. Zeer onderdanig en gewillig. Jij liefst dominant. Clean. Niet fake & voor nu. Wie is in de buurt van De Panne en geil?  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Zoek een zeer extreme dominant top man die weet hoe mij wild neuken en laten zuigen. Moet een man zijn met een dikke penis. Zoek geen watjes juist harde extreme mannen.wie is kandidaat voor begin juli tot eind september .kan dan ontvangen.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ikke 46 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Wie zin?
Hey, is er een top die kan ontvangen en zin heeft om me vanavond te neuken? Ik kan enkel verplaatsen. Graag rond 21u. Eventueel kan car, buiten of op kamer ook. Geen eindeloos gemail aub. Als je interesse hebt bellen we even en zien dan wel of er kan worden afgesproken.  
student 20 jaar Antwerpen - Turnhout
wie mag ik leegzuigen?
hey, zijn hier geile gasten die willen verlost worden van hun zaad, of een pauze nodig hebben tijdens het blokken? dan ben ik wat je zoekt, suck en go. ik zelf ben 20j 1m80 17x3. Ik kan enkel verplaatsen. kan ik wijde omgeving; Kasterlee, Turnhout, Oud- Turnhout, Antwerpen,...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10