Zoeken naar hygiene

Uw zoekactie voor hygiene leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pamperboy 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Betasten en pijpen
Wie komt me betasten in mijn luier en me lekker pijpen. Ben een onderdanig bi met een luierfetish en laat me graag gebruiken. Stats:1,92/108/12.Hygiene en respect  

Betasten en pijpen
samen genieten 62 jaar Antwerpen - Deurne
samen zwemmen en genieten
ben een bi man 170/15.4 intiem getrimd niet roker en hou van discretie en hygiene zoek iemand die ook eens graag gaat zwemmen op sportoase op Ruggeveld in deurne samen elkaar eens betasten onder water en daarna samen in het kleedhokje van elkaar lichaam te genieten zoals tongzoenen,lichaam strelen,tepels likken elkaars pik masseren en lekker pijpen tot we samen klaarkomen meer kan ook ben versa ingesteld ik laat me neuken en neuk zelf ook ik kan mij in de voormiddag gemakkelijk vrijmaken antwoord met stats en eventueel uw verlangen  
gisteren
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Lembeke
Wie mag ik pijpen ?
Je moet kunnen ontvangen Ik pijp , lik je ballen en slik , niets meer …jij blijft passief en geniet Voor dit weekend ….. hygiene en discretie vereist Fototje mag ….  
gisteren
Horny Guy 31 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dertiger zoekt man
Hallo! Voor vanmiddag zoek ik een man om wat met elkaar te spelen bij mij thuis. Ikzelf ben 31 jaar, jouw leeftijd maakt niet zo uit maar hygiene is wel heel belangrijk. Ook ben ik nog onervaren in man-man seks, dus respect daarvoor is ook vereist. Zie jij het zitten om tot regio Roeselare te komen om elkaar wat te rukken en pijpen, eventueel elkaar neuken (met condoom). Laat het me weten!  
Lekker pijpen 59 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Lekker pijpen en tongen
Voor vanavond zoek slanke man met xxl voor de pijpen en tongen, ik ontvang! Ben 59 178 76 kg met strakke paal onbehaard 16/5 Hygiene en discretie met foto en vanavond ! Ook graag knuffelen 🔥  

Lekker pijpen en tongen
Ikk 35 jaar Limburg - Genk
Softdate
Wie wil er eens dringend gepijpt worden? Geen ervaring erin. Mss meer mogelijk. Heb een smal mondje, men lippen zullen strak om te paal schuiven. Slik niet. Kan ook in jacuzzi, zwembad, ... Enkel Genk-hasselt. Geen wagen op moment en Kan niet ontvangen. Hygiene en discretie is een must. Liefst ouder  

Softdate
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
fde 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bot zoekt top
Voor vandaag, ik kan ontvangen te antwerpen. Discretie, hygiene en respect gevraagd en geboden. Meer info per reply. Tot zo?  
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
geile slet voor NU DIRECT
Lekkere geile toppers met sappige harde paal; geil en veel warm zaad? kom het er dan NU direct uitspuiten.... Ik ben sportief, bottom, glad geschoren gewillig geil sletje met ook lekker kontje, heerlijke billen en paal; graag hygiene en discretie en eerst een paar pics van uw lekkers. Laat me ook uw wensen weten, ik ben gewillige slet, maar graag hygiene en geen pijntoestanden. ik kan jullie NU direct thuis ontvangen te Ertvelde. Wacht niet telang, jullie sletje is verlekkerd op (veel) zaad.  

geile slet voor NU DIRECT
Rob 42 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Op zoek naar 3e man/TV voor trio
Wie staat ervoor open om eens deel te nemen aan een trio? Wij (M 42 en M 60) zoeken een 3e persoon die met ons een geile date wenst te beleven. Wij kunnen ontvangen (in Lievegem, boven Gent). De date zal doorgaan nu zondag om 8u 's ochtends! Een lekkere geile ochtenddate dus! Jij bent M of TV of Trans of V, en bent supergeil. Leeftijd speelt geen rol, tussen 18 en 80 is oke. Hygiene is uiteraard wel belangrijk, en een lekkere, flinke paal is natuurlijk een meerwaarde. Wat kan? Er wordt soft gestart : strelen, likken, teasen, edgen, ... waarna we iets verder gaan : wederzijds pijpen ... en eventueel wordt er ook geneukt (na goede afspraak). Mail met jouw stats en wensen, dan ontmoeten we elkaar misschien zondag?  
  1   2   3   4   5   6   7   8