Zoeken naar geen meer

Uw zoekactie voor geen meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nicolas 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Plezier vanmiddag
Welke (jonge) man is vrij deze namiddag om zich wat te ontspannen. Wat masseren, wat pijpen, wat rimmen en meer kan ook. Beschrijf jij maar hoe je het ziet. Vaste afspreekbuddy is ook mogelijk.  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Lander 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
zoek gloryhole
hi wie heeft thuis een gloryhole en laat zijn paal er graag lekker door leegzuigen? Ik wil dat graag komen doen, of meer... Darkroom is ook lekker geil om te doen. We spreken of zien elkaar niet ervoor, jij doet lekker je zin, klaar en go. ben slanke bot 34j  
Discover 63 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blowjob lover gezocht
Hey knapperds. Ik ben op zoek naar een jongeheer die graag geniet van het geven van een blowjob. Als tegenprestatie wil ik jouw gerust ook oraal verwennen, of meer indien jij daar zin in hebt. Niets moet, veel kan. Stel je even voor en laat ons van en met mekaar genieten van de mooie dingen des levens. Fotootje mag altijd, maar ook zonder krijg je een antwoordje terug.  
Xxx 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Fantasie
Wie maakt de volgende fantasie waar: Ik kom bij jou langs voor een massage omdat men rug vast, eerst masseer je me normaal maar naarmate de massage vorderd kom je ook in de geburen van men kontje en men balle, je merkt dat ik hard word en je hebt zelf ook al een harde merk ik. Voor we het weten zijn we elkaar lekker aan het rukke en pijpe en wie weet meer. Mijn stats zijn 34/187/91/17  
keurdertje 62 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Jonge kerel gevraagd
Ik ben een zestiger,slank, verzorgd en discreet. Ik zoek een kerel tussen 20 en 30 die zich eens wil laten keuren en betasten. Jij blijft passief tijdens de date. Je bent slank gebouwd, weinig tot niet behaard en niet roker. Uiteraard ben je 100% hygiënisch en discreet. Enkel reageren indien je ook echt hiervoor open staat met meer dan één woord en een graag ook lichaamsfoto. Alle reacties worden beantwoord. Fakers niet reageren aub.  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel ik ben en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Len 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vandaag zin in fun
Ben bi van 39 171 65kg intiem geschoren pijp graag laat pijpen bij klik kan er meer  

Vandaag zin in fun
Exibi 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Omgeving Wetteren-Aalst
Ben op de baan omgeving Wetteren-Lede-Aalst. Ik kom me graag naakt aan je tonen. Natuurlijk mag je alles rustig bekijken en betasten, en nog meer indien je dat wenst. Sta voor veel open.  
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil Skypen? (En meer…)
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden. Bijvoorbeeld op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil! Daarna zeker ‘open’ om ook in het echt af te spreken!  

Wie wil Skypen? (En meer…)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10