Zoeken naar ext*

Uw zoekactie voor ext* leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
gisteren
golden slut 18 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Slut needs time of his life
Hey iedereen, wie Kan tot zemst Komen of is in de regio. Kan iemand me Komen ophalen. vandaag. ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
Jonge gasr 24 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Meester voor jong
Hallo, ik ben een 24 jarige bottom/versa die uit een heterorelatie komt en die nu wil genieten van de vrijheid. Ik ben slank en weinig behaard, intiem geschoren. Stats zijn 178/63/14  Ik ben graag onderdanig en wil daarom op zoek naar een meester om mij te helpen met het ontdekken van mijn onderdanig kantje. Ik sta open voor veel, van BDSM tot lingerie aandoen, samen naar sexclubs,... wil alles proberen (geen extreme pijn of scat toestanden). Ik ben van Boortmeerbeek dus liefst een meester uit de buurt. Kan afspreken vanaf midden Juni ongeveer. Meer info in privé.  

Meester voor jong
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Girly boy 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Regelmatig afspreken bij mij is mogelijk, rustig gelegen.
Ik ben te vinden voor een discrete man om regelmatig bij mij af te spreken. Liefst een oudere man. Geen extremiteiten/fetishtoestanden. Hou van rustig genieten.  

Regelmatig afspreken bij mij is mogelijk, rustig gelegen.
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben op zoek naar een extreme dominante man die voor mij een bareback of gangbang kan organiseren voor mij te laten neuken of mij laten pijpen zonder grens of als je een club kent die dat doet. Ben een zeer onderdanig slet zonder grenzen.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een speciale date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Pieter 34 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anonieme blowjob
Wie tot 34 jaar wil vanavond laat anonieme blowjob ? Jij doet mondmasker en pet aan, jij kijkt terwijl porno naar keuze of je kijkt naaktfoto's en filmpjes van men vriendin op men gsm, eventueel ruik je ook aan haar gebruikt slipje. Je laat je discreet zuigen en vertrekt weer. Kan ook safe met condoom. Extreem discreet, regio Leuven. Ik sportief, bischierig gespierd. Kan ontvangen (2 tal km buiten ring leuven).  
Math 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Slanke veertiger zoekt slanke jongeman / sissy
Hello, Verzorgde veertiger zoekt slanke en verzorgde jongeman voor occasioneel plezier samen. Niks extreem, enkel genieten van mekaar, soft om te beginnen... meer indien het klikt. Keywords zijn : respect, veiligheid, hygiëne, maar ook plezier en intens genot. Mijn fysiek : 1,83m, 82 kg, weinig behaard, sportief, niet afgetraind. Ik kan mij vlot vrijmaken om af te spreken. Reageer bij je antwoord met een fotootje. Misschien tot binnenkort. Groetjes  

Slanke veertiger zoekt slanke jongeman / sissy
SeniorGezocht 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een man van 65 plus
Lezen aandachtig! Ik ben een discreet en verzorgde man van 54, 1m75 75kg zonder tatoeages en of piercing . Via deze weg zoek ik contact met een senior 65 plus die kan ontvangen in Antwerpen. Iemand met niveau, Geen roker geen drinker, iemand met respect voor elkaar en elkaars wensen. Ik zoek geen affectie, geen gekus, het is niet de bedoeling om te neuken of te pijpen. Ik zoek geen vaste relatie die heb ik al. Wel iemand die af en toe wil afspreken, bv. Een weduwnaar die nooit uit de kast is durven komen en nu geen behoefte meer heeft aan een relatie of iemand met weinig tot geen ervaring maar die graag af en toe wil klaarkomen door een andere hand of door te kijken of iemand met erectie problemen. Wat ik niet zoek zijn extremiteiten. Zeker geen drugs en andere middelen. Graag reactie met een beschrijving van jezelf, je karakter, wat jij belangrijk vindt, vertel me wat je verwachtingen zijn. Foto mag altijd , zelf stuur ik geen foto's  
  1   2   3   4   5   6