Zoeken naar draag

Uw zoekactie voor draag leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Luc 50 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Onderdanige kinky bottem zoekt
Stevige onderdanige kinky bottem zoekt dominante kinky top, ik ben 49 183 98 gbbs. Ik wordt graag gedwongen te likken en te slikken van zaad en plas wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden ik heb een stevige doch zeer nauwe kont die uitvoerig dient bewerkt te worden alvorens geneukt te worden. Ik ontvang deze avond op hotel. Indien gewenst draag ik ook lingerie en heels. Veel kan en bespreekbaar.  
gisteren
Will 52 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Zoek bottom lingerielover voor pijpbeurt
Ben jij bottom, draag je graag lingerie en nylon en pijp je graag, dan ben je de oplossing voor mijn ‘probleem’. Geile Gentenaar zoekt jou om zijn romig zaad te doneren. Stats: 1m75, 80kg, 13x4, onbesneden, veelspuiter Hopelijk tot straks  
Ronny 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen masturberen
Ben hetero 53j uit Roeselare, hou van naakt zijn, draag altijd mooie slipjes,en ben bischierig want hou van samen masturberen met anderen, zoek voor morgen dinsdag iemand om samen wat slipjes te bekijken, wat porno en dan samen van onze penis te genieten, geen sex dus maar alleen samen elkaar bekijken en rukken, discretie belangrijk en verzekerd van mijnentwege  

Samen masturberen
phlover 43 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
trio gezocht
Voor een fantasie ben ik op zoek naar 2mannen, homokoppel misschien. Die me wat kunnen inleiden en me geil maken. Ik draag graag lingerie zoals je op de foto ziet.  

trio gezocht
Wscubie 49 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Experiment
Hoi, Ik ben gek op leder, lak enzovoort. Stiekem draag ik wel eens leder broek van mijn vrouw met daarboven lange rode laklaarzen en haar lange rode lak handschoenen. Iemand die dit leuk zou vinden? Je mag ze zelf ook eens passen als je wil. Ik verplaats liefst rond Tielt.  
Thomas 40 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Lingeriekast van je vrouw
Bij wie mag ik komen kijken naar de lingerie van zijn vrouw? Dat windt mij enorm op. Ik breng zelf ook spulletjes mee en je mag - als je wil - mij rukken of pijpen als ik lingerie enzo draag. 38j goeduitziend 177 78 14 Regio zele hamme temse berlare grembergen waasmunster  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Rukker 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Rukken terwijl je kijkt
Ik vind het zalig om me af te trekken terwijl er iemand op staat te kijken en me dan zegt in welke pose ik me moet rukken of desnoods zelf ook een handje helpt. Ik draag dan altijd een trainingsbroek zonder slip, zodat mijn lul gemakkelijk bereikbaar is.  
Koen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Zoek geile date
Hallo zoek date voor vanavond ben 53j geschoren gespoeld lik 16,5 4,5 Pijp lik u eikel laat me bare neuken plas kan ook draag nylons . Wie kan me ontvangen fakers onthouden zich. Foto krijgt voorrang .Tot snel sta geil.  
Dieter 41 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Op zoek
Ik draag lederen damesbroek en laarzen. Zoek iemand met mooie lul om af te trekken.  
  1   2   3   4