Zoeken naar dien*

Uw zoekactie voor dien* leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente top gezocht
Bij wie in het Gentse kom ik eens langs om m'n mondje te laten vullen? Ben heel gewillig en klaar om te dienen, enkel regio Gent slanke discrete veertiger hier.  
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Peter 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bottom gezocht
Voor morgennamiddag .... om top te dienen ... je bent slank onbehaard en jonger dan 40? Reageer dab met stats kicks en foto.  

Bottom gezocht
renaat 55 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
soliciteren
graag kom ik op solicitaiegesprek en word er van mij een dienst verwacht  
10 dagen
Onderdanig 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerst ervaring
Ik ben een 23 jarige student zonder ervaring die heel geil is. Ik zou straks graag iemand oraal dienen. Ik wil voor een oudere man die ik niet ken op de knieën gaan en hem zuigen. Ik kan mij beperkt verplaatsen in gent, outdoor in de blaarmeersen is een optie of je kan mij oppikken in Ekkergem en naar een afgelegen plek rijden.  
T.A. 59 jaar Antwerpen - Herentals
Anale maagd
Ik zal me hier even voorstellen. Ben een 59 jarige man, 1m74, 76kg, intiem geschoren, hygiënisch en verwacht van jou hetzelfde. Ben beginnend oraal bi, heb reeds gepijpt maar ben nog steeds anaal maagd. Dat wil ik veranderen en zoek iemand die zich geroepen voelt om me te ontmaagden. Voorafgegaan van een degelijk voorspel. Een massage, elkaar betasten, porno kijken, anaal speeltje, kortom me voorbereiden op de eigenlijke daad welke dient te gebeuren met condoom. Heb je een scenario voor ogen laat het me weten. Ik beantwoord iedereen, dit is geen fake advertentie.  

Anale maagd
12 dagen
opa frans 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
BOYSKEURING DOOR OUDERE MANNEN
Zoals de titel doet vermoeden: ik zoek 1)enkele mature mannen die bischierige jonge kerels willen keuren voor de dienst 2)enkele bischierige of reeds geweten bi-kerels die zich willen onderwerpen aan een keuring Geef je op door een mailtje te sturen met jouw belangrijkste gegevens en eventueel een foto bijgevoegd.  
16 dagen
Meester Asmodeus 40 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
CD Meester zoekt slaaf
Is er een onderdanige slaaf die deze namiddag kan langskomen om mij te dienen?  
Pieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Samen relax genieten
Zou graag man ontmoeten waar ik kan langskomen om hem oraal te verwennen. Ik ps;hou ook van rollenspel waarbij ik jou als soft onderdaan ten dienste sta, op voorhand te bespreken . Verpl enkel.  

Samen relax genieten
  1   2   3