Zoeken naar de ga

Uw zoekactie voor de ga leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ikke 43 jaar Antwerpen - Rumst
Men laatste kans om fantasie waar te maken
Hey allemaal. Ik ben een 43jarige spanjaard en geile bottom, vanaf morgen ga ik samenwonen en is dus vanavond men allerlaatste kans om men fantasie om door 2 of 3 stijve lullen geneukt te worden. Ik ontvang in Reet (kant A12), men appartement is natuurlijk leeg maar dat maakt niet uit denk ik om mij is goed te neuken. Ik zoek dus voor nu direct tops die willen afkomen en me zo der bla bla stevig komen neuken, leeftijd en afkomst niet belangrijk. Heb je zin in een geile spaanse kont antwoord dan snel en krijg men adres waar ik je grondig gespoeld en neukklaar opwacht. Kom binnen en begin me maar direct lekker te neuken als je wil. Ik pijp je/jullie natuurlijk indien nodig lekker stijf. Het geulste zou zijn dat ik 2 stijve lullen tegelijk in men kont voel stoten en onderts 1 lekker pijp, en dan wisselen jullie gewoon af . Tot 1u vannacht ben ik ieders neuk en pijptoy. Ook bbc en xxl welkom. Hopelijk komt er minstens 1 echt af maar liefst 2 of 3 43j 1.83m 94kg en snakkend  
gisteren
Bottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Vanavond buiten
Straks als het donker is ga ik naakt met enkel jeansjasje en op open heels outdoor. Ben vrouwelijke bottom , pijp , laat me onderspuiten en kan geneukt worden. Ik Weet hier een pleintje zijn of je doet een voorstel.  
gisteren
Pijpke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Mario 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gent- Kortrijk allemaal
Hallo allemaal Ik ga vandaag na 15.00 uur van Gent naar Kortrijk. Is er iemand die het leuk zou vinden om samen plezier te hebben? Ik kan naar je toe komen, dat is geen probleem. Ik ben 32 jaar oud 191 82 18 bi. Ik hou van de sfeer van ts cd, maar ik zal ook plezier hebben met een man.  

Gent- Kortrijk allemaal
gisteren
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
gisteren
Marc 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
B1 Putte
Nu vrijdagavond (24/05) en/of zaterdag (25/05) ga ik nog eens naar sexcinema B1 in Putte-Kapellen. Iemand zin om daar af te spreken en elkaar te rukken, pijpen, ...? Marc (54 - 184 - 89 -15)  
Gayslaaf 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Fuck Master zoekt Top Fuckers
Vanmiddag ga ik mijn subslave eens flink doorhalen. Probleem is dat hij onverzadigbaar is. Kan dus wel wat hulp gebruiken om die slet eens goed op zijn nummer te zetten. Wie komt zijn kontje en/of mondje vullen (safe) Waar: Gay cinema Hulst vanaf 13.30 vandaag donderdag 23 mei  

Fuck Master zoekt Top Fuckers
gisteren
Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Opendeur
Hey hey wegens groot succes van vorige maand ga ik het nog eens doen. Aanstaande dinsdag 28 mei tussen 11 en 15u zal ik in carotel te Lubbeek opendeur houden. Dat wil zeggen dat iedereen dat wil mij mag komen neuken. Dus de mogelijkheid is er dat er een wachttijd is. Ik zal die hele periode klaar zitten voor jullie. Bij interesse stuur me een mailtje. Met centimeters. Verdere info krijg je al ik herplaatste ben. Ik kan nu nog niet weten welke kamer ik ga hebben.  
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of his life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
Dany 61 jaar West-Vlaanderen - Mesen
Morgen woensdag op de massagetafel
Ik ben 61 jaar bi 1m74 85 kg. Je gaat met je onderbroek aan op de massagetafel liggen. Ik streel je speelgoed over je ondergoed en als ik voel dat je pik een erectie begint te krijgen trek ik het ondergoed uit en ga door met de massage tot dat je klaarkomt. Het is wel met de hand en de mond. Antwoorden met je stats geen stats is geen antwoord.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10